GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σουλτς "καρφώνει" τον Τουσκ που δεν προσκλήθηκε στη συνάντηση για την Ελλάδα

Ένα "καρφί" για τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ επεφύλασσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλ...

Ο Σουλτς καρφώνει τον Τουσκ που δεν προσκλήθηκε στη συνάντηση για την Ελλάδα

Ένα "καρφί" για τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ επεφύλασσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, για το γεγονός ότι δεν προσκλήθηκε στην επταμερή συνάντηση με θέμα την Ελλάδα. 

Ο κ. Σουλτς στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής αρκετοί ηγέτες είπαν ότι θα έπρεπε να ήταν και εκείνος παρών στη συνάντηση, ωστόσο παρότι ρωτήθηκε, δεν αποκάλυψε σε ποιους αναφέρεται.

"Υπήρχαν πρωθυπουργοί που είπαν ότι ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου θα έπρεπε να συμμετέχει στη συνάντηση. Αυτό είναι πρόοδος", επισήμανε.   "Μέχρι σήμερα, μόνο εγώ έκανα τέτοιες πρότασεις" , πρόσθεσε.

Ο Μάρτιν Σουλτς "φωτογράφισε" τον Ντόναλντ Τουσκ για τον "αποκλεισμό". "Η ζωή του δεν είναι εύκολη. Δεν θέλω να κάνω τη ζωή του ακόμα πιο δύσκολη", είπε αναφερόμενος στον Τουσκ, συμπληρώνοντας ότι δεν αισθάνθηκε προσβεβλημένος. "Η σχέση μου με τον Ντόναλντ Τουσκ είναι άριστη. Είμαι ακόμη φίλοι" σημείωσε.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση