GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα καταγγελία κατά Κατρούγκαλου

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από το δημοσίευμα του "Βήματος" σύμφωνα με το οποίο ο Γιώργος Κατρούγκαλος φέρεται να λάμβανε δικηγορι...

Νέα καταγγελία κατά Κατρούγκαλου

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από το δημοσίευμα του "Βήματος" σύμφωνα με το οποίο ο Γιώργος Κατρούγκαλος φέρεται να λάμβανε δικηγορική προμήθεια από την επαναπρόσληψη δημοσίων υπαλλήλων, μια νέα καταγγελία για τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα larissanet.gr, το γραφείο του φέρεται να ανέλαβε να ασκήσει προσφυγή κατά του Δημοσίου στις 12 Φεβρουαρίου του 2015, ενώ ο κ. Κατρούγκαλος ήταν ήδη υπουργός.

Όπως αναφέρει το larissanet.gr ο Δήμος Λάρισας έδωσε στο γραφείο του υπουργού («Κατρούγκαλος και Συνεργάτες - Δικηγόροι, Νομικοί Σύμβουλοι») εντολή να ασκήσει προσφυγή ενάντια στην απόφαση της τότε ΓΓ Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Θεσσαλίας, η οποία είχε ληφθεί στις 22 Οκτωβρίου 2014.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Κατρούγκαλος ανακοίνωσε ότι από τον Ιούνιο του 2014, όταν εξελέγη δηλαδή Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ανέστειλε τη δικηγορική του δραστηριότητα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση