GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο δολοφονίας Γιακουμάκη"

Νέα τροπή στην υπόθεση του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη δίνει τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Μπούκας. Μιλώντας...

Νέα τροπή στην υπόθεση του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη δίνει τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Μπούκας. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, o κ. Μπούκας άφησε ανοικτό ακόμη και το ενδεχόμενο δολοφονίας του 20χρονου σπουδαστή από το Ρέθυμνο.

Όπως είπε ο κ. Μπούκας, μια από τις πιθανές εκδοχές είναι η αυτοκτονία, ωστόσο, όπως είπε δεν μπορούν να αποκλειστούν και άλλες.

Ο κ. Μπούκας ανέφερε επίσης ότι αναμένει να λάβει από την αστυνομία το αποδεικτικό υλικό, το οποίο εκτιμά ότι θα είναι πιο αναλυτικό και αποκάλυψε ότι η οικογένεια θα υποβάλει μήνυση κατά των υβριστών του 20χρονου σπουδαστή.

Να σημειωθεί ότι στο τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, τα οποία και θα δείξουν εάν ο 20χρονος είχε κάνει λήψη φαρμάκων πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται ο εργαστηριακός έλεγχος στα ρούχα και το υπόλοιπο υλικό από το σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα του από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση