GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έδεσε την κόρη του πάνω στο μηχανάκι για να την πάει σχολείο

Την εικόνα αυτή αντίκρυσαν έκπληκτοι περαστικοί το πρωί της περασμένης Παρασκευής, στο κρατίδιο Ουτάρ Πράντες της Ινδίας! Ένας πατέρας ...

Έδεσε την κόρη του πάνω στο μηχανάκι για να την πάει σχολείο

Την εικόνα αυτή αντίκρυσαν έκπληκτοι περαστικοί το πρωί της περασμένης Παρασκευής, στο κρατίδιο Ουτάρ Πράντες της Ινδίας! Ένας πατέρας έδεσε με σκοινιά την κόρη του πάνω στο μηχανάκι, προκειμένου να την πάει σχολείο. Όταν οι περαστικοί προσπάθησαν να τον σταματήσουν, εκείνος τους είπε ότι η κόρη του δεν ήθελε να πάει στο σχολείο και είχε εξετάσεις και έπρεπε να πάει.

Η αστυνομία παρενέβη και τον συνέλαβε. Ο άνδρας, που έχει άλλα δυο αγόρια και άλλες δυο κόρες, και εργάζεται ως φύλακας σε ένα ιδιωτικό σχολείο.

Όταν τον ανέκρινε η αστυνομία, είπε πως προσπαθούσε να πείσει την κόρη του να πάει να γράψει εξετάσεις, ότι της υποσχέθηκε να της πάρει δώρο ή γλυκά αλλά εκείνη επέμενε και τότε αυτός θύμωσε και την έδεσε. Σύμφωνα μάλιστα με τους Times of India, ο πατέρας, ακόμη και αφότου αφέθηκε ελεύθερος δήλωσε πως εξακολουθούσε να θεωρεί σωστή την πράξη του.

Το περιστατικό λαμβάνει χώρα μια εποχή που ο πρωθυπουργός της Ινδίας διεξάγει μια τεράστια εκστρατεία σε όλη τη χώρα ώστε τα κορίτσια της Ινδίας να έχουν πρόσβαση στη γνώση και την εκπαίδευση.

Στην Ινδία, το 64% των γυναικών είναι εγγράμματες εν συγκρίσει με το 81% των ανδρών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση