GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βούτσης κάνει λόγο για "τιμωρητική λογική" της ευρωπαϊκής ελίτ

Την πεποίθησή του ότι οι διαφωνίες που εκφράζονται δεν θα προκαλέσουν ρήξη στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, διατυπώνει ο υπουργός Εσωτερικών κ...

Ο Βούτσης κάνει λόγο για

Την πεποίθησή του ότι οι διαφωνίες που εκφράζονται δεν θα προκαλέσουν ρήξη στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, διατυπώνει ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης, σε συνέντευξή του στη Realnews.

Δηλώνει ότι η συμφωνία που επιτεύχθηκε είναι προωθητικός συμβιβασμός και σημειώνει:

«Αυτονόητη είναι για εμένα η κοινή στάση μέσα στη Βουλή, αφού διαμορφωθούν οι απόψεις. Από εκεί και πέρα, βεβαίως, ο καθένας παίρνει την ευθύνη του».

Κάνει λόγο για «τιμωρητική λογική» των ευρωπαϊκών ελίτ απέναντι στην κυβέρνηση και εκτιμά πως «επιθυμούν το τσαλάκωμα, την απαξίωση, ακόμα και την πτώση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».

Στηρίζει τον Γιάννη Βαρουφάκη λέγοντας ότι «βγαίνει ισχυροποιημένος από τη διαπραγμάτευση», ενώ σημειώνει πως «η ισορροπία διαπραγματευόμαστε - κυβερνάμε πλέον έχει περάσει στο δεύτερο σκέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση