GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άλλα γούστα! Ελληνες τραγουδιστές και όχι μόνο πάνε για δουλειές στην Αλβανία...

Ekavi Sehi Έμαθα πως στην Αλβανία έχει ανοίξει το Dream City που ήταν (δεν γνωρίζω εάν είναι ακόμα) στο Γκάζι και έχουν διοργανώσει πολλέ...

Ekavi Sehi
Έμαθα πως στην Αλβανία έχει ανοίξει το Dream City που ήταν (δεν γνωρίζω εάν είναι ακόμα) στο Γκάζι και έχουν διοργανώσει πολλές ελληνικές βραδιές με τραγουδιστές όπως η Αγγελική Ηλιάδη, ο Νίκος Οικονομόπουλος και πρόσφατα πήγε και η Άννα Βίσση.
Οι περισσότεροι τραγουδιστές έχουν πάει και στην εκπομπή του δημοσιογράφου Εριάν Τσάνη και οι συνεντεύξεις τους είναι άκρως απολαυστικές.
Ένα διαμέρισμα στα Τίρανα το νοικιάζουμε σε Έλληνα γιατρό (οδοντίατρος) ο οποίος την έχει καταβρεί μου λέει στην Αλβανία. Μιλάει με τους περισσότερους ελληνικά και έχει πολλή δουλειά μιας και οι Αλβανοί κάτοικοι δεν τους έχουν σε πολύ εκτίμηση τους δικούς τους οδοντιάτρους και προτιμούν τον κύριο Γιώργο.
Γιατί τα λέω όλα αυτά; Γιατί οφείλω να μοιραστώ με όσους περισσότερους μπορώ το γεγονός πως ανάμεσα σε αυτές τις δύο χώρες δεν υπάρχει μόνο αμοιβαίος ρατσισμός. Υπάρχει και αμοιβαία εκτίμηση και εάν μεγαλώσει αυτή η εκτίμηση κι άλλο θα οφείλεται κατά πολύ στα παιδιά μεταναστών δεύτερης γενιάς που μεγάλωσαν στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση