GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιδού το πρόγραμμα προσαρμογής του Βαρουφάκη...



1 σχόλιο

  1. Προς την Αξιότημη Υπουργό
    Αναστασία Χριστοδουλοπούλου

    Κυρία μου είμαι Τούρκος λαθρομετανάστης , και δεν ήρθα εδώ με την θέληση μου αλλά από το γεγονός ότι η φίλη σας χώρα Τουρκία εδώ και χρόνια από την εποχή που ο αείμνηστος Οζάλ, είπε το αξέχαστο στους στρατηγούς του, δεν είναι ανάγκη να εισβάλουμε στην φίλη μας την Ελλάδα με όπλα και να έχουμε μπερδέματα, αλλά θα της στείλουμε δυο εκατομμύρια μουσουλμάνους νέους σε ηλικία, με τους πιο πολλούς να είναι Τούρκοι, αλλά και έμπειρους πράκτορες δικούς μας για να χειρίζονται τους παραπάνω λαθρομετανάστες, και το πολύ σε τρεις δεκαετίες η Ελλάδα θα είναι δική μας.
    Έτσι μπορώ να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πρόθεση σας να χορηγήσετε σε εμάς τους μουσουλμάνους Τούρκους και άλλους δωμάτια σε ξενοδοχεία και αλλού αντί να στοιβαζόμαστε δεξιά και αριστερά, έτσι που να νιώθουμε ευγνωμοσύνη στην μητέρα Τουρκία που μας έστειλε εδώ και έχουμε την βόλεψη μας, πρέπει όμως να συμπληρωθεί το μέτρο αυτό με ένα μικρό επίδομα, ας πούμε μια αγροτική σύνταξη και πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
    Αν γίνει αυτό να είσαστε βέβαιη ότι το απείρου κάλους πνεύμα της ψυχής του Οζάλ, κάθε που κλείνετε τα μάτια σας και θα κοιμάστε θα σας επισκέπτεται, θα σας κάνει μασάζ στα κουρασμένα σας ποδαράκια, θα χαϊδεύει τα μαλάκια σας, θα σας ταϊζει μέλι και εκλεκτό γιαουρτάκι, θα ξαπλώνει δίπλα σας να σας ζεσταίνει ή να σας δροσίζει, θα σας λέει ιστορίες της Ανατολής, και που και που θα σας λέει έτσι για να σας τσιγκλά και να ζωντανεύετε γιατί είσαστε και κάποιας ηλικίας, για το πως εκείνος ο φοβερός Τουρκαλάς είχε γδάρει ζωντανό τον Δασκαλογιάννη στην Κρήτη όταν σας είχαμε στο τσεπάκι μας ή το πως οι άλλοι Τουρκαλάδες είχαν μπήξει ένα κυπαρισσάκι στον κόλο του Αθανάσιου Διάκου και το βγάλανε από τον ώμο του και ύστερα τον σιγοψήσανε.
    Κυρία μου, όλη η Τουρκιά θα ευγνωμονεί και εσάς και ολόκληρο τον Σύριζα, και όταν δεν θα είμαστε πια οι Turkish minorities στην Ελλάδα θύματα του Πασόκ και της Νέας Δημοκρατίας όπως είπε η καλή μας φίλη και ένθερμη θαυμάστρια του ανυπέρβλητου Ερντογάν Ρένα Δούρου στην TODAY’S ZAMAN, στις 9 Μαΐου 2012, αλλά η πλειοψηφία στην Ελλάδα θα σας στήσουμε ανδριάντα! Καμιά φορά όμως έτσι πάλι για να σας τσιγκλάμε, έστω και μετά θάνατον θα στέλνουμε μπροστά σε αυτόν τον ανδριάντα σας, έτσι για να αστειευτούμε, ξέρουμε εμείς πως, καμιά εκατοστή Τουρκόπουλα να σας διαβάζουν κείμενα από την ένδοξη ιστορία μας, πως ξεκληρίσαμε – γαμήσαμε - σφάξαμε τους Πόντιους, πως ξεκάναμε τους Αρμένιους, πως κάψαμε την Σμύρνη και άλλα τέτοια ωραία.


    Ευγνώμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση