GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Αλυσανδράτος

Ένας από τους πιο παλιούς ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού έφυγε  από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών. Ο Βαγγέλης Αλυσανδράτος χτυπήθηκε από τον κα...

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Αλυσανδράτος
Ένας από τους πιο παλιούς ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού έφυγε  από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.
Ο Βαγγέλης Αλυσανδράτος χτυπήθηκε από τον καρκίνο, προκαλώντας θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο.
Για τρεις δεκαετίας κάλυψε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού» στην Αθλητική Ηχώ, υπήρξε πρόεδρος του πρωταθλήματος Τύπου, ενώ είχε καθίσει στον πάγκο τόσο της εφημερίδας που έγινε γνωστός, όσο και του Eurosport.
Ο υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σταύρος Κοντονής, προέβη στην ακόλουθη δήλωση για το θάνατο του Βαγγέλη Αλυσανδράτου:
«Με βαθύτατη θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Βαγγέλη Αλυσανδράτου, δημοσιογράφου με μακρά πορεία στο αθλητικό ρεπορτάζ και μάλιστα σε χρόνια που οι εκπρόσωποι του Τύπου μπορεί να μη διέθεταν τα σύγχρονα μέσα, αλλά διέθεταν περίσσευμα αγάπης για τον αθλητισμό και τη δουλειά τους. Ο Βαγγέλης Αλυσανδράτος διακρίθηκε για το ήθος και τη συνέπεια με την οποία υπηρέτησε τη δημοσιογραφία. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του και στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου που υπηρέτησε επί σειρά ετών».



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση