GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μαριάς επαναφέρει στην Ευρωβουλή τις αποζημιώσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα παρέμβαση για τις Γερμανικές Αποζημιώσεις έκανε την Τετάρτη ο Ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Νότης Μαριάς, μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπ...

Ο Μαριάς επαναφέρει στην Ευρωβουλή τις αποζημιώσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα παρέμβαση για τις Γερμανικές Αποζημιώσεις έκανε την Τετάρτη ο Ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Νότης Μαριάς, μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ο Νότης Μαριάς αφού αναφέρθηκε στις μαζικές εκτελέσεις χιλιάδων Ελλήνων πατριωτών στα εκατοντάδες ολοκαυτώματα στα μαρτυρικά χωριά της Ελλάδας συνέχισε επισημαίνοντας ότι χιλιάδες Έλληνες δολοφονήθηκαν στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης στο Άουσβιτς, στο Νταχάου και αλλού.

Για τους λόγους αυτούς, παρατήρησε ο ευρωβουλευτής, πρέπει να ενταθεί ο αγώνας για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων από την Ελλάδα και να δρομολογηθεί η εκτέλεση της δικαστικής απόφασης που δικαιώνει τα θύματα του Δίστομου.

«70 χρόνια μετά τη λήξη του Β' Παγκόσμιου Πολέμου, ο αγώνας για τις γερμανικές αποζημιώσεις συνεχίζεται», είπε κλείνοντας την ομιλία του.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση