GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ζωή της Βίκυς Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο...

Αχτένιστη, αφημένη και χαμένη στις σκέψεις της. Καθισμένη κατάχαμα μπροστά από την πόρτα του δωματίου της πάνω σε ένα μαξιλάρι, κρατάει α...

Αχτένιστη, αφημένη και χαμένη στις σκέψεις της. Καθισμένη κατάχαμα μπροστά από την πόρτα του δωματίου της πάνω σε ένα μαξιλάρι, κρατάει αγκαλιά το λούτρινο σκυλάκι που ανήκει στο γιο της. Κάποτε στόλιζε το "αμαρτωλό" σπίτι με μικροέπιπλα, κουρτίνες και κορδόνια αξίας 170.000 ευρώ. και τώρα μένει να κοιτάει το κενό.
Πρόκειται για την Βίκυ Σταμάτη, η οποία από το βασιλικό γάμο στο Παρίσι, βρέθηκε σε ένα κελί στο Δρομοκαΐτειο.

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, σε τετρασέλιδο ρεπορτάζ με λεζάντα "Τα απομεινάρια μιας κοσμικής", η Βίκυ Σταμάτη φορά τη νέα της "στολή" στην προσωπική της "φωλιά του κούκου" και το μόνο που δεν αποχωρίζεται είναι η βέρα στο δεξί, ούτε και την πεποίθηση ότι ο σύζυγός της, που την επισκέπτεται παίρνοντας ειδική άδεια είναι "καθαρός" και αναμάρτητος.
Στο δίκλινο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται η Βίκυ Σταμάτη οι τοίχοι και οι πόρτες είναι ζωγραφισμένα και γεμάτα με φράσεις και τσιτάτα όπως "Εάν βρίσκεσαι εκεί που σε τοποθέτησε ο Θεός, εκεί που σε άφησε εκεί θα έρθει να σε συναντήσει" ενώ υπογράφει με το «Vicky Stam. Tsohas. Alma libre» που θα πει "ελεύθερη ψυχή".

Φράσεις όπως "Τα παιδιά θέλουν γονείς όχι ψυχίατρο", "Η συγκίνηση είναι το πολυτιμότερο πετράδι στο στέμμα της ανωτερότητας" είναι γραμμένες με καλλιγραφικά γράμματα στους τοίχους, τις οποίες έχει η ίδια γράψει. Η Βίκυ Σταμάτη ζωγραφίζει και γράφει όλη την ώρα. Οι ειδικοί λένε ότι ο συγκεκριμένος τρόπος έκφρασης δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια συναισθηματική αντίδραση.



Ο Καθηγητής Ψυχιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Κωνσταντίνος Φουντουλάκης είχε μάλιστα πει στο εφετείο ότι η Βίκυ Σταμάτη "κάνει διαρκώς σχέδια για το πώς θα πεθάνει".

Η ίδια φέρεται να λέει "Δε νομίζω ότι ο άνθρωπος μου έχει αμαρτίες. Είναι ένας άνθρωπος βιολογικά και κυτταρικά ευγενής. Για μένα και το παιδί μου, ο ανδρας μου είναι το Α και το Ω. Άλλοι έχουν αμαρτίες. Άλλοι θα πρέπει να έχουν πρόβλημα με τον ύπνο τους, όχι ο άντρας μου".

Σύμφωνα με το δημοσίευα, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, παίρνει επίσημες άδειες από τη Διεύθυνση των Φυλακών Κορυδαλλού για να επισκεφτεί τη σύζυγό του. Μεταφέρεται με υπηρεσιακό αυτοκίνητο και οι σύνοδοί αστυνομικοί φορούν αλεξίσφαιρο, και εχουν μαζί τους χειροπέδες και περίστροφο, ενώ όταν ο καιρός το επιτρέπει κάνουν βόλτες έξω πιασμένοι χέρι-χέρι.



"Οι πωλήτριες την έλεγαν "Μαρία Αντουανέτα" επειδή τους φερόταν υποτιμητικά, σαν μια πραγματικά, απομονωμένη από τον κόσμο βασίλισσα. Σήμερα είναι αποκομμένη από τον κόσμο αλλά μακριά από το αγαπημένο της παιδί, ζώντας στο μικρό κελί της, χωρίς Oscar de la Renta, χωρίς χτένες Hermes των 1.000 ευρώ, χωρίς τίποτα περιττό. Μόνο ένα βαρύ κατηγορητήριο να στοιχειώνει τις ατελείωτες ώρες της μοναξιάς της", σημειώνει η εφημερίδα.

Σημειώνεται ότι "η Βίκυ Σταμάτη έχει περάσει 435 μέρες εγκλεισμού στο Δρομοκαΐτειο, μετρώντας τις μέρες και τις ώρες, όπως δεν έκανε ποτέ με τα χρήματα που σκόρπαγε", σχολιάζει η εφημερίδα.

2 σχόλια

  1. Προς την Αξιότημη Υπουργό
    Αναστασία Χριστοδουλοπούλου

    Κυρία μου είμαι Τούρκος λαθρομετανάστης , και δεν ήρθα εδώ με την θέληση μου αλλά από το γεγονός ότι η φίλη σας χώρα Τουρκία εδώ και χρόνια από την εποχή που ο αείμνηστος Οζάλ, είπε το αξέχαστο στους στρατηγούς του, δεν είναι ανάγκη να εισβάλουμε στην φίλη μας την Ελλάδα με όπλα και να έχουμε μπερδέματα, αλλά θα της στείλουμε δυο εκατομμύρια μουσουλμάνους νέους σε ηλικία, με τους πιο πολλούς να είναι Τούρκοι, αλλά και έμπειρους πράκτορες δικούς μας για να χειρίζονται τους παραπάνω λαθρομετανάστες, και το πολύ σε τρεις δεκαετίες η Ελλάδα θα είναι δική μας.
    Έτσι μπορώ να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πρόθεση σας να χορηγήσετε σε εμάς τους μουσουλμάνους Τούρκους και άλλους δωμάτια σε ξενοδοχεία και αλλού αντί να στοιβαζόμαστε δεξιά και αριστερά, έτσι που να νιώθουμε ευγνωμοσύνη στην μητέρα Τουρκία που μας έστειλε εδώ και έχουμε την βόλεψη μας, πρέπει όμως να συμπληρωθεί το μέτρο αυτό με ένα μικρό επίδομα, ας πούμε μια αγροτική σύνταξη και πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
    Αν γίνει αυτό να είσαστε βέβαιη ότι το απείρου κάλους πνεύμα της ψυχής του Οζάλ, κάθε που κλείνετε τα μάτια σας και θα κοιμάστε θα σας επισκέπτεται, θα σας κάνει μασάζ στα κουρασμένα σας ποδαράκια, θα χαϊδεύει τα μαλάκια σας, θα σας ταϊζει μέλι και εκλεκτό γιαουρτάκι, θα ξαπλώνει δίπλα σας να σας ζεσταίνει ή να σας δροσίζει, θα σας λέει ιστορίες της Ανατολής, και που και που θα σας λέει έτσι για να σας τσιγκλά και να ζωντανεύετε γιατί είσαστε και κάποιας ηλικίας, για το πως εκείνος ο φοβερός Τουρκαλάς είχε γδάρει ζωντανό τον Δασκαλογιάννη στην Κρήτη και μετά τον πασπάλιζε με πεντακάθαρο θαλασσινό αλάτι όταν σας είχαμε στο τσεπάκι μας ή το πως άλλοι Τουρκαλάδες είχαν μπήξει ένα μακρύ κυπαρισσάκι στον κόλο του Αθανάσιου Διάκου και το βγάλανε από τον ώμο του και ύστερα τον σιγοψήσανε.
    Κυρία μου, όλη η Τουρκιά θα ευγνωμονεί και εσάς και ολόκληρο τον Σύριζα, και όταν δεν θα είμαστε πια οι Turkish minorities στην Ελλάδα θύματα του Πασόκ και της Νέας Δημοκρατίας, όπως είπε η καλή μας φίλη και ένθερμη θαυμάστρια του ανυπέρβλητου Ερντογάν Ρένα Δούρου στην TODAY’S ZAMAN, στις 9 Μαΐου 2012, αλλά η πλειοψηφία στην Ελλάδα θα σας στήσουμε ανδριάντα! Καμιά φορά όμως έτσι πάλι για να σας τσιγκλάμε, έστω και μετά θάνατον θα στέλνουμε μπροστά σε αυτόν τον ανδριάντα σας, για να αστειευτούμε, ξέρουμε εμείς πως, καμιά εκατοστή Τουρκόπουλα να σας διαβάζουν κείμενα από την ένδοξη ιστορία μας, πως ξεκληρίσαμε – γαμήσαμε - σφάξαμε τους Πόντιους, πως ξεκάναμε τους Αρμένιους, πως κάψαμε την Σμύρνη και άλλα τέτοια ωραία.


    Ευγνώμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος νομίζει ότι είναι τρελή αυτή που πήδηξε πούτσες και πούτσες για να πιάσει την < καλή > είναι γελασμένος, είναι πραγματικά τρελός, δεν την ξέρει καλά τι είναι ικανή να κάνει με πλήρη συνήδειση των πραγμάτων για να την αφήσουν ελεύθερη, και αυτή είναι ο ουσιαστικός ένοχος και όχι ο ηλίθιος τσοχατζόπουλος που το τύλιξε σαν ρέγκα στη λαδόκολλα, αυτή τον έσπρωξε και έκανε ότι έκανε, αυτή τον πατρονάρισε με τον τρόπο της, με τον τρόπο της πουτάνας στο κρεβάτι, με τον τρόπο της εγώ είμαι για σένα, με τον τρόπο της κολακείας που ο τσοχατζόπουλος μόλις του την έριχνες τα έδινε όλα, κάτι ξέρουν οι προηγούμενοι της, ας τους ρωτήσει κάποιος για να μας πουν πως ξεφορτονώταν τον καθένα μόλις έπαιρνε αυτό που ήθελε πηγαίνοντας για άλλα, και στον τσοχατζόπουλο τα ίδια θα έκανε, μπορεί και να τον < πέθαινε >…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση