GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρασκευόπουλος: Η δίκη της Χρυσής Αυγής ίσως καθυστερήσει

Το ενδεχόμενο να καθυστερήσει η έναρξη της δίκης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αφήνει ανοικτό ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευό...

Παρασκευόπουλος: Η δίκη της Χρυσής Αυγής ίσως καθυστερήσει

Το ενδεχόμενο να καθυστερήσει η έναρξη της δίκης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αφήνει ανοικτό ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος.

Όπως ανέφερε ο υπουργός σε συνέντευξή του στο "Βήμα FM", "η Δικαιοσύνη, λόγω υποστελέχωσης, εμφανίζει καθυστερήσεις. Αυτό είναι που μπορεί να οδηγήσει στην καθυστέρηση της δίκης της Χρυσής Αυγής και στην αποφυλάκιση βουλευτών της, λόγω της παρέλευσης του 18μηνου της προσωρινής κράτησης".

Να σημειωθεί ότι οι αρμόδιοι εισαγγελείς εισηγήθηκαν στο Συμβούλιο Εφετών την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου και του βουλευτή του κόμματος Χρήστου Παππά με περιοριστικούς όρους, λόγω παρέλευσης του 18μηνου, στις 29 Μαρτίου.

Με τις προτάσεις τους οι εισαγγελείς Εφετών Ιωάννης Προβατάρης και Δημήτρης Ασπρογέρακας, ζητούν από τους εφέτες να διατάξουν την αποφυλάκιση των δύο στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Αναφερόμενος στο σύμφωνο συμβίωσης, ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι θα είναι το πρώτο νομοσχέδιο του υπουργείου που θα έλθει στη Βουλή, ενώ επανέλαβε την πρόθεσή του να καταργήσει τις φυλακές Γ' τύπου. Ωστόσο, όπως τόνισε, θα υπάρχουν πτέρυγες υψηλής ασφάλειας σε όλα τα άλλα σωφρονιστικά καταστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση