GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΠΑΣΟΚ ζητά την αποπομπή του Κατρούγκαλου από την κυβέρνηση

Την αποπομπή του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Διοίκησης Γιώργου Κατρούγκαλου από την κυβέρνηση ζητά το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του, με αφορ...

Το ΠΑΣΟΚ ζητά την αποπομπή του Κατρούγκαλου από την κυβέρνηση

Την αποπομπή του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Διοίκησης Γιώργου Κατρούγκαλου από την κυβέρνηση ζητά το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Βήμα της Κυριακής». Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ. Κατρούγκαλος «είχε υπογράψει εργολαβικά συμφωνητικά με υπαλλήλους που επαναπροσλαμβάνει στο Δημόσιο, οι οποίοι ήταν ή απολυμένοι ή σε διαθεσιμότητα».

Ειδικότερα το ΠΑΣΟΚ, στην ανακοίνωσή του, αναφέρει:

«Δεν του έφθανε το ότι οικοδόμησε την πολιτική του καριέρα στην ωμή αντιμνημονιακή δημαγωγία παίζοντας με την υπόσταση της χώρας, χωρίς ίχνος επιστημονικής συστολής. Την έκανε και προσοδοφόρο επάγγελμα. Και τώρα ανέλαβε στην κυβέρνηση το χαρτοφυλάκιο που του επιτρέπει να ικανοποιήσει τους πελάτες του. Χωρίς να δηλώσει τουλάχιστον κώλυμα στην διαχείριση των υποθέσεων που χειρίστηκε ως δικηγόρος, με ενεργό προσδοκία εργολαβικής αμοιβής για την δικηγορική εταιρεία του!

Ο κ. Κατρούγκαλος πρέπει να αποπεμφθεί άμεσα από την κυβέρνηση και να αποδοθεί στους πελάτες του, από τους οποίους σίγουρα θα λείπει.

Το πρόσθετο ερώτημα είναι: υπάρχουν και άλλα κυβερνητικά ή κοινοβουλευτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με ανάλογες σχέσεις»;

1 σχόλιο

  1. Μεγάλη ευαισθησία για νομιμότητα από το πασοκ, εκπλήσσομαι........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση