GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θετική εξέλιξη για τη ρύθμιση των χρεών του ΠΑΟΚ

Μια εξέλιξη που διαγράφεται θετική για τη ρύθμιση των χρεών του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο, προέκυψε για τον «Δικέφαλο του Βορρά», μετά την τ...

Θετική εξέλιξη για τη ρύθμιση των χρεών του ΠΑΟΚ

Μια εξέλιξη που διαγράφεται θετική για τη ρύθμιση των χρεών του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο, προέκυψε για τον «Δικέφαλο του Βορρά», μετά την τροποποίηση του σχετικού νόμου από την Κυβέρνηση. 

Με τις συγκεκριμένες αλλαγές, στη διαδικασία του «κουρέματος» θα μπορούν να υπαχθούν και οφειλές όπως οι πρόσθετοι φόροι ή «τέλη του Ν. 2523/1997, τα πρόστιμα εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής δήλωσης ή ανακριβούς δήλωσης του Ν. 4174/2013 που έχουν συμβεβαιωθεί με την κύρια οφειλή». 

Το σχετικό άρθρο: 

«Βεβαιωμένες οφειλές στη Φορολογική Διοίκηση, σύμφωνα με τον Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας (Κ.Φ.Δ.), τον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (Κ.Ε.Δ.Ε.) και τον Τελωνειακό Κώδικα, δύνανται να ρυθμίζονται, κατόπιν αίτησης του οφειλέτη, εφόσον έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες έως και την 1η Μαρτίου 2015 και έχουν καταχωρισθεί στα Βιβλία Εισπρακτέων Εσόδων της Φορολογικής Διοίκησης μέχρι την ημερομηνία αίτησης για υπαγωγή σε ρύθμιση, με απαλλαγή κατά ποσοστό από πρόσθετους φόρους ή τέλη του Ν. 2523/1997, πρόστιμα εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής δήλωσης ή ανακριβούς δήλωσης του Ν. 4174/2013 (ΚΦΔ) που έχουν συμβεβαιωθεί με την κύρια οφειλή και από τις προσαυξήσεις και τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής που επιβαρύνουν ως ακολούθως». 

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση