GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταθάκης: Την επόμενη βδομάδα κλείνει το θέμα της διαπραγμάτευσης

Βέβαιος ότι το θέμα της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους θα κλείσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομίας...

Σταθάκης: Την επόμενη βδομάδα κλείνει το θέμα της διαπραγμάτευσης

Βέβαιος ότι το θέμα της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους θα κλείσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης.

Όπως ανέφερε μιλώντας στον Ant1, αυτό σημαίνει πως αφενός θα υποβληθεί το λεγόμενο πακέτο των μεταρρυθμίσεων, το οποίο θα καταρτιστεί αποκλειστικά από ελληνικής πλευράς και θα εγκριθεί από τους εταίρους μας.

Ο κ. Σταθάκης αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι όλη αυτή η διαπραγμάτευση αποτελεί στην ουσία συνέχιση του μνημονίου και υποστήριξε ότι πλέον η βάση κάθε συζήτησης είναι η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου.

Ο υπουργός μίλησε και για τα σχέδια της κυβέρνησης προκειμένου να αντιμετωπιστεί το "αγκάθι" των κόκκινων δανείων, ξεκαθαρίζοντας ότι το τελικό πλάνο χρειάζεται τουλάχιστον 5 με 6 μήνες για να ολοκληρωθεί.

Η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην ίδρυση ενός δημόσιου φορέα στον οποίο θα μεταφερθούν όλα τα κόκκινα δάνεια των οικογενειών που ζουν λίγο πάνω ή λίγο κάτω από το όριο της φτώχειας καθώς επίσης και των οικογενειών που είδαν τα εισοδήματα τους να μειώνονται δραματικά λόγω της κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση