GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατρούγκαλος: Αν μου φέρουν έστω και ένα στοιχείο θα... εξαφανιστώ

Για σκευωρία εντελώς κατασκευασμένη έκανε λόγο ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος, αναφερόμενος σήμερα στο δημοσ...

Κατρούγκαλος: Αν μου φέρουν έστω και ένα στοιχείο θα... εξαφανιστώ
Για σκευωρία εντελώς κατασκευασμένη έκανε λόγο ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος, αναφερόμενος σήμερα στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα», σύμφωνα με το οποίο το δικηγορικό γραφείο του έχει κατοχυρώσει προμήθεια ύψους 12%, με βάση ιδιωτικά συμφωνητικά που υπογράφτηκαν με υπαλλήλους που απολύθηκαν ή τέθηκαν σε διαθεσιμότητα από την προηγούμενη κυβέρνηση και διεκδικούν την επαναπρόσληψή τους.

Μιλώντας για «συμβόλαιο διαπλοκής», σημείωσε πως στόχος είναι «για να μας πλήξουν ως κυβέρνηση στο σημείο υπεροχής μας, στην ηθική μας υπεροχή».

«Δεν υπάρχει ούτε ένα συμβόλαιο που να έχειν συνάψει η δικηγορική εταιρεία στο διάστημα αυτό», τόνισε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ενώ αναφέρθηκε και σε μια πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση που είχε «με τον συκοφάντη, τον συντάκτη του δημοσιεύματος», από τον οποίο, όπως είπε, «ζήτησα να μου φέρει αποδεικτικό και θα παραιτηθώ». Σύμφωνα με τον κ. Κατρούγκαλο, η απάντηση που έλαβε, είναι ότι τα έγγραφα είναι απόρρητα.

Όλη αυτή η ιστορία είναι φτιαχτή, επανέλαβε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ενώ αναφερόμενος στην αντίδραση του πρωθυπουργού, έκανε λόγο για τακτική επικοινωνία. «Εξακολουθώ να απολαμβάνω της πλήρους εμπιστοσύνης του γιατί πρόκειται για μια κατασκευασμένη είδηση», σημείωσε, η οποία «αφορά ευθέως την τιμή και την υπόληψή μου».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση