GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανέσυραν το άψυχο σώμα ηλικιωμένου από ρέμα των Χανίων

Τη σορό του άτυχου ηλικιωμένου άνδρα, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο το μεσημέρι ενώ επιχείρησε να διασχίσει το ρέμα για να ταΐσει έναν ...

Ανέσυραν το άψυχο σώμα ηλικιωμένου από ρέμα των Χανίων Τη σορό του άτυχου ηλικιωμένου άνδρα, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο το μεσημέρι ενώ επιχείρησε να διασχίσει το ρέμα για να ταΐσει έναν σκύλο, ανέσυραν οι πυροσβέστες στην περιοχή του Νέου Χωριού του δήμου Πλατανιά Χανίων.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι, όταν ο 85χρονος κάτοικος της περιοχής πήγε με τη σύζυγό του για να ταΐσει το κοπάδι του. 

Κάποια στιγμή θέλησε να περάσει στην απέναντι όχθη του ρέματος που διασχίζει το Νέο Χωριό, πατώντας πάνω σε πέτρες που εξείχαν από τα νερά που είχαν «φουσκώσει» από τις βροχές. Όμως φαίνεται πως έχασε την ισορροπία του και έπεσε μέσα στα νερά. Η σύζυγός του, βλέποντας πως είχε εξαφανιστεί, έτρεξε να ειδοποιήσει τον γιο τους, ο οποίος τον βρήκε λίγο αργότερα να επιπλέει σε απόκρημνο σημείο του ρέματος, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Άμεσα ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Βουκολιών και στη συνέχεια η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, πυροσβέστες της οποίας πήγαν στο σημείο και ανέσυραν τη σορό του άτυχου 85χρονου. 





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση