GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαλτάκος:Αυτοί που κρίνουν τα ΟΥΚ ξεχνούν τον Στάλιν

«Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι καταφέρονται εναντίον των παρελάσεων ή εναντίον των ΟΥΚ γιατί δεν θυμούνται τι έκανε ο Στάλιν τον Οκτώβρ...

Μπαλτάκος:Αυτοί που κρίνουν τα ΟΥΚ ξεχνούν τον Στάλιν

«Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι καταφέρονται εναντίον των παρελάσεων ή εναντίον των ΟΥΚ γιατί δεν θυμούνται τι έκανε ο Στάλιν τον Οκτώβριο του 1941 με τους Γερμανούς στα προάστια της Μόσχας;», τόνισε ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργικού Συμβουλίου, Τάκης Μπαλτάκος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm 97.8, αναφορικά με τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για το σύνθημα που τραγούδησαν οι άνδρες των ΟΥΚ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

«Η μονάδα παραδοσιακά έχει αυτό το επιθετικό πνεύμα», σημείωσε ο κύριος Μπαλτάκος και συνέχισε: «Η πρόθεσή τους είναι να εκπαιδεύονται σκληρά, να έχουν φρόνημα ακραίο, να ονειρεύονται. Γιατί αυτό το οποίο είπαν ήταν ότι "όνειρό μας είναι". Δεν είπαν τι θα κάνουν, είπαν τι ονειρεύονται».

«Η μονάδα αυτή εκπαιδεύεται για να πολεμήσει πολύ σκληρά. Πρέπει να έχει φρόνημα και το φρόνημα αυτό απαιτεί τραγούδι. Αυτοί που τους κρίνουν γιατί δεν πάνε μία μέρα να δουν την εκπαίδευση; Να τους κρίνουν, αφού τους δουν για να τους δώσουν άλλοθι», υπογράμμισε ο Τάκης Μπαλτάκος.

 

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση