GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέρασε από την Κωνσταντινούπολη ο Παναθηναϊκός, "τελικός" με Άλμπα

Δυσκολεύτηκε στην Κωνσταντινούπολη ο Παναθηναϊκός, κόντρα στην ήδη αποκλεισμένη, αλλά μαχητική Γαλατασαράι, όμως έκανε το καθήκον του, ...

Πέρασε από την Κωνσταντινούπολη ο Παναθηναϊκός,

Δυσκολεύτηκε στην Κωνσταντινούπολη ο Παναθηναϊκός, κόντρα στην ήδη αποκλεισμένη, αλλά μαχητική Γαλατασαράι, όμως έκανε το καθήκον του, κερδίζοντας με σκορ 86-84 και κάνοντας σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της πρόκρισής του στα προημιτελικά της Euroleague, ενώ πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον "τελικό" της επόμενης εβδομάδας κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, όπου με νίκη θα "καθαρίσει" την πρόκριση.

Οι "πράσινοι" ήταν καλύτεροι, με τους Τούρκους να παρουσιάζονται με πολλά προβλήματα, αλλά να έχουν πολύ ορεξάτους τους Γιανγκ, Κάρτερ και Έρτσεγκ, που προκάλεσαν πολλούς "πονοκεφάλους" στους παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ωστόσο, η ευστοχία των πρωταθλητών Ελλάδος στα τρίποντα στην τελευταία περίοδο διέλυσε και τις όποιες ελπίδες είχαν οι γηπεδούχοι για μία, χωρίς αντίκρυσμα για τους ίδιους, νίκη. Πάντως, το "τριφύλλι"... λαχτάρησε στο τέλος, με τη διαφορά να μειώνεται στον πόντο, όμως η Γαλατασαράι δεν κατάφερε τελικά να κάνει την ανατροπή.

Κορυφαίοι για τον Παναθηναϊκό ήταν οι Μπατίστα, με 14 πόντους και 6 ριμπάουντ, και Γιάνκοβιτς, με 13 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ 14 πόντους είχε ο Γκιστ και 11 πόντους (με 9 ασίστ) ο Διαμαντίδης. Για τη Γαλατασαράι, ο απίθανος Γιανγκ είχε 24 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ ο Έρτσεγκ πρόσθεσε 19 πόντους, ο Μίτσοφ 17 και ο Κάρτερ 10.

Πλέον, οι "πράσινοι" ετοιμάζονται για το παιχνίδι της επόμενης Πέμπτης με την Άλμπα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ελπίζοντας να συνεχίσουν το σερί των καλών εμφανίσεων και να κλείσουν οριστικά το εισιτήριο για τα πλέι-οφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση