GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στρατούλης: Όχι σε νέες μειώσεις κύριων και επικουρικών συντάξεων

Τη δέσμευση του υπουργείου Εργασίας ότι δεν θα γίνουν νέες μειώσεις κύριων και επικουρικών συντάξεων επανέλαβε σε αντιπροσωπεία της Παν...

Στρατούλης: Όχι σε νέες μειώσεις κύριων και επικουρικών συντάξεων

Τη δέσμευση του υπουργείου Εργασίας ότι δεν θα γίνουν νέες μειώσεις κύριων και επικουρικών συντάξεων επανέλαβε σε αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων που τον επισκέφθηκε σήμερα, ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρης Στρατούλης.

Ο κ. Στρατούλης επανέλαβε, επίσης, ότι θα υπάρξει σταδιακή αποκατάσταση των λεηλατημένων αποθεματικών της κοινωνικής ασφάλισης, μέσα από τη συγκρότηση του Ταμείου Πλούτου και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι των συνταξιούχων του Δημοσίου έθεσαν, μεταξύ άλλων, το θέμα της φτωχοποίησης των συνταξιούχων εξαιτίας της εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών, με τις οποίες μειώθηκαν οι συντάξεις κατά 35-50% και λεηλατήθηκαν ακόμη περισσότερο τα αποθεματικά των ασφαλιστικών τους ταμείων.

Η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας ζήτησε από τον αναπληρωτή υπουργό να μπει τέλος στην αντιασφαλιστική καταστροφή, ενώ επεσήμανε την ανάγκη στήριξης του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων, το οποίο οδηγείται σε οικονομική κατάρρευση λόγω της λεηλασίας των αποθεματικών και της κατάργησης του κοινωνικού πόρου από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση