GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστήριο με μία νεκρή και έναν ηλικιωμένο σε κρίσιμη κατάσταση στα Γιάννενα

Σε κωματώδη κατάσταση, βρήκαν μέσα στο διαμέρισμά τους στην Ανατολή Ιωαννίνων, νωρίτερα σήμερα το πρωί, οι διασώστες του ΕΚΑΒ, έναν ηλι...


Μυστήριο με μία νεκρή και έναν ηλικιωμένο σε κρίσιμη κατάσταση στα Γιάννενα

Σε κωματώδη κατάσταση, βρήκαν μέσα στο διαμέρισμά τους στην Ανατολή Ιωαννίνων, νωρίτερα σήμερα το πρωί, οι διασώστες του ΕΚΑΒ, έναν ηλικιωμένο άνδρα γύρω στα 76 και την 44χρονη κόρη του.
Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να κρατήσουν στην ζωή την 44χρονη. Ενώ, ο ηλικιωμένος πατέρας της, σύμφωνα με το epirusgate, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.
Στο διαμέρισμα αυτή την ώρα, βρίσκεται κλιμάκιο της αστυνομίας και αναμένεται σε λίγα λεπτά, να φτάσει και ο ιατροδικαστής.
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι αστυνομικοί, όπως αναφέρει το epirusgate, έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο, ο θάνατος της 43χρονης,να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση