GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντόρα Μπακογιάννη: Εθνική ομάδα μεταρρυθμίσεων και διαπραγμάτευσης τώρα

Nα επιδιώξει αποκλιμάκωση της έντασης μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας στη συνάντηση που θα έχει τη Δευτέρα, με την Άνγκελα Μέρκελ καλεί το...

Ντόρα Μπακογιάννη: Εθνική ομάδα μεταρρυθμίσεων και διαπραγμάτευσης τώρα Nα επιδιώξει αποκλιμάκωση της έντασης μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας στη συνάντηση που θα έχει τη Δευτέρα, με την Άνγκελα Μέρκελ καλεί τον Αλέξη Τσίπρα η Ντόρα Μπακογιάννη. 

"Δεν ωφελεί κανέναν αυτό το κλίμα. Το μεγάλο πρόβλημα που έχει ξανά η Ελλάδα, μετά τις εκλογές, είναι ότι έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη των εταίρων απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση και τη χώρα. Αυτό πρέπει να το ανατρέψει οικοδομώντας σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης, με ρεαλισμό και καθαρές κουβέντες", δήλωσε η βουλευτής στη RealNews.

"Βλέπω να έρχεται ένα τρίτο πρόγραμμα δανειοδότησης και προτείνω να υπάρξει μία εθνική ομάδα που θα συμφωνήσει τις μεταρρυθμίσεις και θα τις διαπραγματευτεί με επιτυχία".

Για την κυβέρνηση Σαμαρά εκτιμά ότι παρά τα λάθη, το ισοζύγιό της είναι γενικά θετικό. "Από εκεί και πέρα, καμία καταστροφή δεν μπορεί να αποτελέσει δικαίωση για κανέναν" καταλήγει με νόημα η Ντόρα Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση