GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωμανιάς: Με 'νοθευμένες' μελέτες έγιναν οι μειώσεις μισθών - συντάξεων!

Καταγγελία ότι οι αναλογιστικές μελέτες των ταμείων στις οποίες βασίστηκαν οι μειώσεις μισθών και συντάξεων επί μνημονίων ήταν νοθευμένες...

Καταγγελία ότι οι αναλογιστικές μελέτες των ταμείων στις οποίες βασίστηκαν οι μειώσεις μισθών και συντάξεων επί μνημονίων ήταν νοθευμένες έκανε στην εκπομπη "Κοινωνία Ώρα MEGA" ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργος Ρωμανιας.
Συγκεκριμένα ο κ. Ρωμανιάς δήλωσε ότι στις αναλογιστικές μελέτες που πήρε στα χέρια του δεν είχε υπολογιστεί η περιουσία των ταμείων, ούτε οι αποδόσεις της.
Δηλαδή οι συντάκτες των μελετών αυτών είχαν συνυπολογίσει μόνο τις εισφορές που επρόκειτο να λάβουν τα ταμεία και τις συντάξεις που επρόκειτο να αποδώσουν. Όπως εκτίμησε ο κ. Ρωμανιάς επρόκειτο για μεθοδευμένη παράλειψη.

1 σχόλιο

  1. Δυστυχώς για τον Τσίπρα δεν έχει τίποτα άλλο εκτός από κυβέρνηση...όλος κρατικός μηχανισμός, τα ΜΜΕ, ανήκουν στους Γερμανοτσολιάδες, οι Γερμανοί τον πολεμούν ΟΛΗ η Αντιπολίτευση είναι εναντίον του ακόμα ΚΑΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε, οι βουλευτές τους είναι οι πιο πολλοί είναι μαλακοί και ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΈΛΕΓΑ δεν έχουν καταλάβει ακόμα ΤΊΠΟΤΑ..

    Τσίπρα μια συμβουλή θα σου δώσω (αν και εγώ δεν ψήφησα ΚΑΝΈΝΑ αυτές της εκλογές ΟΎΤΕ ΕΣΈΝΑ ) βρες ανθρώπους ΚΑΘΑΡΟΥΣ (όχι κομματάρχες σουλατσαδόρους) και άρχισε να εξουσιάζεις ξεκινώντας από τους δικούς ΣΟΥ Μαλακοπιτουρες ΚΑΙ βουλευτές ΠΟΥ νομίζουν ότι υπάρχει ακόμα χρόνος και περιθώρια να κάνουν της λεζάντες τους ...

    Μπες με φόρα και άρχισε να μαζεύεις φόρους με το μαστίγιο , ΔΕΝ είναι όλοι οι Ελληνες ΚΑΘΑΡΟΊ , ακόμα και αυτοί που λένε ότι είμαστε φτωχοί..

    Αν κάποιος έκανε μια επιχείρηση και έπεσε έξω να το δείτε, αν όμως έπαιρνε την είσπραξη και τα έκανε Ντόλτσε Βίτα και άφηνε απλήρωτους τους ΛΟΓΑΡΓΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ πάρετε και ΤΟ ΣΠΊΤΙ....μη σε δουλεύουν ΆΛΛΟ κανε γρήγορα, έλεγξε την διοίκηση του κρατικού μηχανισμού ΚΑΙ ξεκινά..

    Ακόμα και την λοταρία χλευάζουν τα
    μεγάλο κανναλα ΚΑΙ δεν βγαίνει ένας σας να τους πει ότι θα συνδέσετε με το ιντερνέτ όλες της ταμειακές και με την απόδειξη θα βγαίνει και το δώρο μεσώ ταμιακή μηχανή, κάνετε κάρτες πληρωμών και δώστε της στης τράπεζες να δεις που θα τρέξουν πάρουν ΌΛΟΙ οι ΤΖΟΓΑΔΌΡΟΙ Ελληνες για μην χάσουν ΟΎΤΕ ΜΙΑ κρατική λοταρία από της απόδειξης....και θα μαζέψεις και μετρητό ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ

    ΔΕΝ ΤΑ ΞΈΡΟΥΝ ΌΛΑ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ούτε οι χορτασμένοι...

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση