GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια σουίτα… στους αιθέρες

Ξεχάστε ό,τι νομίζατε ότι γνωρίζετε για τις πολυτελείς υπηρεσίες που προσφέρουν οι αεροπορικές εταιρείες στους επιβάτες που ταξιδεύου...

Μια σουίτα… στους αιθέρες
Ξεχάστε ό,τι νομίζατε ότι γνωρίζετε για τις πολυτελείς υπηρεσίες που προσφέρουν οι αεροπορικές εταιρείες στους επιβάτες που ταξιδεύουν στις κατηγορίες Business ή First Class.
Η Air France εγκαινίασε μια νέα υπηρεσία, που απευθύνεται σε κατόχους… φουσκωμένων τραπεζικών λογαριασμών.
Η γαλλική αεροπορική εταιρεία εγκαινίασε τις… σουίτες των αιθέρων, για τους πάμπλουτους επιβάτες της που θέλουν να ταξιδεύουν «στα πούπουλα».

Με 8.225 ευρώ μπορεί κανείς να αγοράσει τη δική του «first class - σουίτα» σε πτήσεις που εκτελούνται από αεροσκάφη Boeing 777-300, η οποία περιλαμβάνει γεύματα βραβευμένα με αστέρια Michelin, ιδιωτική ντουλάπα και φυσικά μια ξεχωριστή διακόσμηση με κυρίαρχα στοιχεία το ξύλο, το καστόρ και το τουίντ.
Οι επιβάτες που θα ταξιδέψουν στην κατηγορία «La Première Suites» μπορούν να απολαύσουν το χαβιάρι και το φουά-γκρα τους, προτού πέσουν για έναν χαλαρωτικό ύπνο σε ένα μονό κρεβάτι μήκους δύο μέτρων με αναπαυτικά μαξιλάρια.
Οι σουίτες έχουν σχεδιαστεί για να θυμίζουν δωμάτια πολυτελείας ξενοδοχείων, διαθέτουν ειδική κουρτίνα για απομόνωση, οθόνη τηλεόρασης 24 ιντσών, δυνατότητα επιλογής από 1.000 τίτλους παιχνιδιών, ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων, καθώς επίσης και ακουστικά που μειώνουν τον εξωτερικό θόρυβο.

Τα γεύματα επιμελείται ο βραβευμένος σεφ Joël Robuchon, καθώς επίσης και άλλοι διεθνώς αναγνωρισμένοι σεφ, όπως οι Regis Marcon, Grand Véfour, Michel Roth και Anne-Sophie Pic.
Η υπηρεσία ξεκίνησε τον περασμένο μήνα στις πτήσεις που εκτελούνται από το Παρίσι προς τη Σιγκαπούρη και τη Τζακάρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση