GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίκυ Καγιά: "Το μωρό ήρθε εντελώς ξαφνικά, δεν είχα πάρει χαμπάρι"

Η Βίκυ Καγιά λίγο πριν μπει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για την προσμονή του ερχομού ...

Βίκυ Καγιά: Η Βίκυ Καγιά λίγο πριν μπει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για την προσμονή του ερχομού της κόρης της.
«Μπαίνω στον έβδομο μήνα και όλοι μου λένε "όλη η κοιλιά είναι αυτή;". Αυτή είναι μόνο τι να κάνω; Πρέπει να έχω πάρει τέσσερα κιλά, αλλά δεν πολυζυγίζομαι. Τρώω τα πάντα, όπως έτρωγα και πριν. Απλά δεν έχω λαιμαργίες. Ούτε δίαιτα κάνω, ούτε προσέχω».
Όσο για το αν είχαν προγραμματίσει να κάνουν ένα παιδί εκείνη και ο σύζυγός της, Ηλίας Κρασσάς, απάντησε:
«Το μωρό ήρθε εντελώς ξαφνικά, δεν είχα πάρει χαμπάρι. Κάποια στιγμή παρατήρησα ότι κάτι συμβαίνει, αλλά νόμιζα ότι είχα κουραστεί. Τελικά δεν είχα κουραστεί, ήμουν έγκυος. Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος έπαθα ένα σοκ γιατί δεν ήξερα ακριβώς τι συμβαίνει. Ακούς ότι δεν πρέπει να κινείσαι τους πρώτους τέσσερις μήνες. Δεν πρέπει να κάνεις το ένα και το άλλο, αλλά δεν ίσχυε τίποτα αυτά. Τα έκανα όλα κανονικά και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Και οι δύο είμαστε πολύ χαρούμενοι και περιμένουμε κοριτσάκι. Μέσα Ιουνίου θα γεννήσω».
Ακόμα, αναφέρθηκε και στο ιδιαίτερο baby shower που θέλει να οργανώσει:
«Έχω σκεφτεί για το baby shower να μην έχει να κάνει με δώρα για μένα από δικές μου φίλες. Θα ήθελα να βρω ένα φιλανθρωπικό σωματείο που να έχει να κάνει με μωρά και άνεργες μητέρες, απροστάτευτες και μόνες. Δεν θέλω δώρα για μένα και το μωρό. Όποιος θέλει να δώσει, να τα δώσει στο σωματείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση