GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κακουργηματική δίωξη για παράνομες προσλήψεις στην Ολυμπιακό Χωριό Α.Ε."

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απιστία στην υπηρεσία ασκήθηκε σε βάρος έξι υπευθύνων της "Ολυμπιακό Χωριό Α.Ε." οι ...

Κακουργηματική δίωξη  για παράνομες προσλήψεις στην Ολυμπιακό Χωριό Α.Ε.

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απιστία στην υπηρεσία ασκήθηκε σε βάρος έξι υπευθύνων της "Ολυμπιακό Χωριό Α.Ε." οι οποίοι φέρονται να ευθύνονται για δεκάδες παράνομες προσλήψεις, την προεκλογική περίοδο του 2009,  προκαλώντας ζημία στο Δημόσιο.

Η υπόθεση μπήκε στο στόχαστρο της δικαιοσύνης με αφορμή έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκανε λόγο  για  δέκα αδικαιολόγητες πρόσληψεις υπαλλήλων καθώς και για μετατροπή 35 συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου.
Μάλιστα, οι εν λόγω συμβάσεις, σύμφωνα με τη δικογραφία, έληγαν σε χρόνο που η συγκεκριμένη εταιρία δεν είχε πλέον αξιόλογο αντικείμενο. Στη συνέχεια και αφού η εταιρία σταμάτησε να λειτουργεί οι υπάλληλοι, σύμφωνα με πληροφορίες, πήραν μετάταξη  σε άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου.

Όπως ανέφερε αρμόδια πηγή "Με τον τρόπο αυτό εντάχθηκαν οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι στον δημόσιο τομέα στα πλαίσια μιας όλως εξαιρετικής διαδικασίας τακτοποίησης".

Την υπόθεση ανέλαβε ανακριτής ο οποίος και θα καλέσει τους κατηγορούμενους να απολογηθούν για το κακούργημα της "απιστίας στην υπηρεσία από κοινού τελεσθείσας άπαξ και κατ’ εξακολούθηση με περιουσιακή ζημία που υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση