GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διεθνής επιστρέφει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ

 Μπορεί το καλοκαίρι να αργεί ακόμα, όμως αρκετές ομάδες ήδη ψάχνονται από τώρα για τις μεταγραφές και ήδη έχουν κεντράρει συγκεκριμένους...


Διεθνής επιστρέφει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ Μπορεί το καλοκαίρι να αργεί ακόμα, όμως αρκετές ομάδες ήδη ψάχνονται από τώρα για τις μεταγραφές και ήδη έχουν κεντράρει συγκεκριμένους στόχους, ενώ το ίδιο ισχύει και από την απέναντι πλευρά, δηλαδή αυτή των ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα, όπως έμαθε ο SportDog, εδώ και λίγο καιρό "ψήνεται" επιστροφή ενός Έλληνα παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται εδώ και αρκετά χρόνια στο εξωτερικό και μάλιστα σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του Σκύλου, αυτός που σκέφτεται πολύ σοβαρά την επιστροφή του στη Σούπερ Λιγκ είναι ο Νίκος Καράμπελας, ο οποίος μάλιστα έχει και φλερτ με συγκεκριμένη ομάδα.

O Έλληνας αμυντικός είναι δυσαρεστημένος από τη φετινή του παρουσία στη Λεβάντε, καθώς σήμερα έμεινε για 6ο σερί ματς εκτός αποστολής και είδε από μακριά την ομάδα του να νικάει με 2-1 την Εϊμπάρ. Γι΄ αυτό, λοιπόν, ήδη ψάχνεται ενόψει καλοκαιριού, ενώ είναι θετικός και στην επιστροφή του στην Ελλάδα.

Μάλιστα, ο ατζέντης του Καράμπελα έχει ήδη βολιδοσκοπήσει την ΑΕΚ, που ως γνωστόν ψάχνει για αριστερό μπακ για την επιστροφή της Σούπερ Λιγκ. Η νέα προσπάθεια της Ένωσης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη "ψήνει" τον έμπειρο αμυντικό, ο οποίος θα ήθελε να επιστρέψει, εφόσον υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες και το κατάλληλο ποσό στο συμβόλαιο.

Βέβαια, δεν γνωρίζουμε ποια είναι η άποψη των Κιτρινόμαυρων για τον Καράμπελα, αν και σίγουρα η περίπτωσή του θα εξεταστεί πολύ σοβαρά, αφού αποτελούσε πάντα μία από ...αδυναμίες του Μπάγεβιτς όταν ήταν ακόμα προπονητής, ενώ καλή άποψη γι΄ αυτόν έχει και ο Δέλλας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση