GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση του Ομπάμα με την Κλίντον

Συνάντηση μιας ώρας είχε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα με την πρώην υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσω...

Συνάντηση Μπαράκ Ομπάμα - Χίλαρι Κλίντον
Συνάντηση μιας ώρας είχε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα με την πρώην υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζος Έρνεστ. Η κα Κλίντον θεωρείται από τα φαβορί για να λάβει το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του 2016.
«Ο πρόεδρος Ομπάμα και η υπουργός Κλίντον απολαμβάνουν να συνομιλούν κατ ιδίαν όταν το επιτρέπει το χρονοδιάγραμμά τους» ανέφερε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου. «Σήμερα το απόγευμα συναντήθηκαν κατ 'ιδίαν για περίπου μία ώρα στο Λευκό Οίκο και συζήτησαν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων» συμπλήρωσε.
Ο Τζος Έρνεστ δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συζητήθηκε μεταξύ του προέδρου Ομπάμα και της Χίλαρι Κλίντον, η οποία πρόσφατα δέχτηκε σκληρή κριτική διότι χρησιμοποίησε το προσωπικό της email, για να στείλει ηλεκτρονική αλληλογραφία ενώ ήταν επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση