GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος ο σκοπός της συνάντησης Κοτζιά - Σταϊνμάγερ

Δείπνο εργασίας πραγματοποιήθηκε μεταξύ του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά με τον Γερμανό ομόλογό του Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ στο Βε...

Ποιος ο σκοπός της συνάντησης Κοτζιά - Σταϊνμάγερ
Δείπνο εργασίας πραγματοποιήθηκε μεταξύ του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά με τον Γερμανό ομόλογό του Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ στο Βερολίνο.
Αναφερόμενος στον σκοπό της συνάντησης, η οποία είναι η δεύτερη των δύο υπουργών στο Βερολίνο σε διάστημα μικρότερο των δύο μηνών, ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών Μάρτιν Σέφερ δήλωσε την Παρασκευή:
«Οι δύο υπουργοί είναι πεπεισμένοι ότι στην σημερινή κατάσταση αξίζει κάθε προσπάθεια συμβολής στην αποκλιμάκωση των συζητήσεων μεταξύ Γερμανίας και Ελλάδας. Υπάρχουν δύσκολα θέματα τα οποία αυτή τη στιγμή χαρακτηρίζουν τις σχέσεις των δύο χωρών, οι οποίες όμως βρίσκονται παραδοσιακά σε φιλική εταιρική σχέση. Σε αυτό το πνεύμα θέλουν οι δύο υπουργοί να διαβουλευθούν για το πώς θα μπορέσει να συνεχιστεί εποικοδομητικά η συνεργασία μεταξύ της Γερμανίας και της Ελλάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση