GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σακελλαρίδης: Αστείο να μιλάει η Νέα Δημοκρατία για φοροδιαφυγή

Άμεση ήταν η απάντηση στην κριτική του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ σχετικά με την επιστολή Βαρουφάκη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γαβριή...

Σακελλαρίδης: Αστείο να μιλάει η Νέα Δημοκρατία για φοροδιαφυγή
Άμεση ήταν η απάντηση στην κριτική του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ σχετικά με την επιστολή Βαρουφάκη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γαβριήλ Σακελλαρίδη.
Ο κύριος Σακελλαρίδης με αιχμηρή διάθεση τόνισε ότι είναι αστείο να μιλά η αξιωματική αντιπολίτευση για φοροδιαφυγή, ενώ συνέχισε σχολιάζοντας: «Αυτοί που έχουν γελοιοποιήσει την χώρα διεθνώς, εξυπηρετώντας κάθε λογής συμφέροντα και μεταφέροντας το φορολογικό βάρος στα συνήθη υποζύγια, μερικές φορές είναι καλύτερα να σιωπούν».
«Η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να κλείσει τα περιθώρια φοροδιαφυγής που έχουν ανοίξει οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Και η γελοιότητα του καθενός θα κριθεί εκ του αποτελέσματος»,καταλήγει η ανακοίνωση.
Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας
«Αστείο από μόνο του είναι να μιλάει η αξιωματική αντιπολίτευση για την φοροδιαφυγή. Αυτοί που έχουν γελοιοποιήσει την χώρα διεθνώς, εξυπηρετώντας κάθε λογής συμφέροντα και μεταφέροντας το φορολογικό βάρος στα συνήθη υποζύγια, μερικές φορές είναι καλύτερα να σιωπούν. Αρκετή αποδοκιμασία έχουν εισπράξει ήδη από την κοινωνία.
Η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να κλείσει τα περιθώρια φοροδιαφυγής που έχουν ανοίξει οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Και η γελοιότητα του καθενός θα κριθεί εκ του αποτελέσματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση