GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυβέρνηση: Επιτυχία για την Ελλάδα, τώρα η στάση της ΕΚΤ θα χαλαρώσει

Θετικό χαρακτηρίζουν το αποτέλεσμα του σημερινού Eurogroup κυβερνητικές πηγές, επισημαίνοντας πως, μετά τις σημερινές εξελίξεις, ξεκινά...

Κυβέρνηση: Επιτυχία για την Ελλάδα, τώρα η στάση της ΕΚΤ θα χαλαρώσει

Θετικό χαρακτηρίζουν το αποτέλεσμα του σημερινού Eurogroup κυβερνητικές πηγές, επισημαίνοντας πως, μετά τις σημερινές εξελίξεις, ξεκινάει η διαδικασία για την εφαρμογή της απόφασης του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου, γεγονός που αποτελεί θετικό σήμα για να χαλαρώσει η στάση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας απέναντι στην Ελλάδα.

Όπως εξηγούν οι ίδιες πηγές, παρά την παραπληροφόρηση των τελευταίων ημερών, οι ελληνικές προτάσεις έγιναν αποδεκτές πολιτικά από το Eurogroup, ενώ την Τετάρτη ξεκινούν οι συζητήσεις των τεχνικών κλιμακίων Ελλάδας και θεσμών. Οι κοινές συζητήσεις με τους θεσμούς, όπως σημειώνουν, θα γίνονται αποκλειστικά στις Βρυξέλλες και όχι στην Αθήνα.

“Υπενθυμίζουμε ότι η τρόικα ως μηχανισμός αποτελεί οριστικό παρελθόν”, ξεκαθαρίζουν.

Παράλληλα, επισημαίνουν, στο Eurogroup διατυπώθηκε η βούληση των θεσμών για να λυθεί άμεσα το χρηματοδοτικό πρόβλημα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ελληνική κυβέρνηση θα συνεχίσει τον εμπλουτισμό της λίστας των μεταρρυθμίσεων με επιπρόσθετες επεξεργασμένες προτάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση