GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλέφτης των δαχτυλιδιών ο... παπάς

“Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά” φαίνεται πώς ... ξέχασε 44χρονος ο οποίος προσποιήθηκε, φορώντας ράσο, τον ιερέα ώστε να μην κινεί τις υποψί...

Κλέφτης των δαχτυλιδιών ο... παπάς
“Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά” φαίνεται πώς ... ξέχασε 44χρονος ο οποίος προσποιήθηκε, φορώντας ράσο, τον ιερέα ώστε να μην κινεί τις υποψίες για να κλέψει αντικείμενα από κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο.
Ο υποτιθέμενος ιερέας εισήλθε σε βιοτεχνία ειδών παντός τύπου, στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης και αφαίρεσε σετ δαχτυλιδιών. Έγινε όμως αντιληπτός από τον υπεύθυνο του καταστήματος, ο οποίος ενημέρωσε τηλεφωνικά το Κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα ο «ρασοφόρος» να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς.
Όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης και ένα ένταλμα προσωπικής κράτησης για τα αδικήματα των «διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών» και της παράβασης του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση