GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φλαμπουράρης: Θράσος να ζητά ο Μητσοτάκης αντικατάσταση Βαρουφάκη

Για “θράσος” του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος “ζητά την αντικατάσταση του Υπουργού κ. Γιάνη Βαρουφάκη” όπως τη ζητούν “οι πιο ακραίοι μ...

Φλαμπουράρης: Θράσος να ζητά ο Μητσοτάκης αντικατάσταση Βαρουφάκη

Για “θράσος” του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος “ζητά την αντικατάσταση του Υπουργού κ. Γιάνη Βαρουφάκη” όπως τη ζητούν “οι πιο ακραίοι μνημονιακοί κύκλοι της Ευρώπης”, κάνει λόγο σε δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.

Ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτει ο κ. Φλαμπουράρης, δεν ξέρει για τις κινήσεις των λογαριασμών στο εξωτερικό του κ. Γκίκα Χαρδούβελη. “Γιατί δεν ρωτάει τον κ. Σαμαρά για να μάθει ο ίδιος και να ενημερώσει και τον ελληνικό λαό που υποφέρει;”, διερωτάται.

Τέλος, ο κ. Φλαμπουράρης διερωτάται αν η ΝΔ στηρίζει τη διαπραγμάτευση και επισημαίνει: “Ψηφίζει τα νομοσχέδια για την ανθρωπιστική κρίση, την πρώτη κατοικία και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές; Ας απαντήσουν με σαφήνεια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση