GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πρόταση Γλέζου για μορατόριουμ ενός χρόνου

Μια ρηξικέλευθη πρόταση έκανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις με τους ξένους δανειστές. Μι...

Η πρόταση Γλέζου για μορατόριουμ ενός χρόνου

Μια ρηξικέλευθη πρόταση έκανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις με τους ξένους δανειστές. Μιλώντας στο πρωινό του Mega ο κ. Γλέζος πρότεινε να υπάρξει ουσιαστικά μορατόριουμ ενός χρόνου σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις της κυβέρνησης προς τους εταίρους.

"Να πούμε: παγώνουν τα πάντα, δεν έχουμε ανάγκη τα χρήματά σας και ύστερα απ' όλα αυτά συζητάμε πάλι", είπε ο κ. Γλέζος και αναρωτήθηκε: "Ένα μορατόριουμ ενός χρόνου είναι τόσο δύσκολο να το δώσουν;". Ο ίδιος μάλιστα πρόσθεσε επίσης πως "εάν δεν θέλουν να το δώσουν, πρέπει να το επιβάλλουμε εμείς. Είμαστε ανεξάρτητο κράτος, δεν θέλουμε μνημόνια, δεν θέλουμε και δάνεια".

"Επειδή δεν υπάρχει συμφωνία στα υπόλοιπα θέματα, γι' αυτό ζητάμε μορατόριουμ. Δεν είναι κακό πράγμα, έχει χρησιμοποιηθεί σε δύσκολες περιπτώσεις", συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στην υπόθεση Κατρούγκαλου, σχολίασε πως ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης "δεν χρειάζεται συνηγόρους, είναι ικανός και είναι σε θέση να πάρει και τις ανάλογες αποφάσεις ώστε να μη δυσκολέψει το έργο της κυβέρνησης. Είναι θέμα δικό του, τα βγάζει πέρα πολύ καλά".

"Εγώ υποστηρίζω την κυβέρνηση παρά τις διαφωνίες σε ορισμένα θέματα...", παρατήρησε ακόμη ο κ. Γλέζος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση