GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σόιμπλε: Ο Τσίπρας λέει ψέματα στον ελληνικό λαό

Επίθεση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, κατηγορώντας τον ότι λέει ψέματα στον ελληνικό λαό, όπως μεταδίδει το ...

Σόιμπλε: Ο Τσίπρας λέει ψέματα στον ελληνικό λαό

Επίθεση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, κατηγορώντας τον ότι λέει ψέματα στον ελληνικό λαό, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Μέχρι τον Νοέμβριο η Αθήνα ήταν σε έναν δρόμο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε έξοδο από την κρίση. Πάει αυτό. Δεν ξέρω τι να κάνω τώρα με την Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Σόιμπλε σε εκδήλωση απόψε στο Βερολίνο και πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει κανέναν στους διεθνείς θεσμούς ο οποίος να μπορούσε να του πει τι σκοπεύει τελικά να κάνει η Αθήνα.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών τόνισε ακόμη ότι κανένας ξένος επενδυτής δεν θέλει να αγοράσει ελληνικά ομόλογα μικρής διάρκειας. Επισήμανε μάλιστα ότι η έκδοση T-Bills από την Ελλάδα κατέστρεψε και την εμπιστοσύνη των επενδυτών.

Σημείωσε, τέλος, ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να λάβει περαιτέρω πολεμικές αποζημιώσεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση