GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσακαλώτος προς εταίρους: Ανοίξτε τις στρόφιγγες της ρευστότητας

Να ανοίξουν τις στρόφιγγες της ρευστότητας κάλεσε τους εταίρους ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδης Τσακαλώτο...

Τσακαλώτος προς εταίρους: Ανοίξτε τις στρόφιγγες της ρευστότητας

Να ανοίξουν τις στρόφιγγες της ρευστότητας κάλεσε τους εταίρους ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδης Τσακαλώτος, εν όψει του Eurogroup της Δευτέρας.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, o κ. Τσακαλώτος τόνισε ότι οι εταίροι πρέπει να δώσουν ευκαιρία στο πρόγραμμα - γέφυρα που ψήφισαν προκειμένου να λειτουργήσει, ώστε η κυβέρνηση να μην ασχολείται με την αντιμετώπιση της ρευστότητας στην οικονομίας, αλλά με την εφαρμογή των συμφωνηθέντων.

"Δεν μπορούν να ασχολούνται οι κ. Βαρουφάκης και Μάρδας με τη ρευστότητα" ανέφερε χαρακτηριστικά, διευκρινίζοντας ότι ο υπουργός Οικονομικών έχει πει ότι έχει βρει λύσεις στο θέμα αυτό γι' αυτή την εβδομάδα όπως και για τις επόμενες.

"Δεν θα είναι εύκολο να προσπαθήσουν να μας στραγγαλίσουν αν δείξουμε καλή πίστη", τόνισε ο κ. Τσακαλώτος.

Για το πακέτο των έξι μεταρρυθμίσεων είπε ότι στο οικονομικό επιτελείο το επεξεργάζονται ακόμη και πρόκειται για τις πρώτες ιδέες για να πειστούν οι θεσμοί ότι η διαδικασία των μεταρρυθμίσεων αρχίζει και είναι οι πρώτες προτεραιότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση