GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντάισελμπλουμ: Περιορισμένη η πρόοδος της Ελλάδας

«Θα συζητήσουμε για την πρόοδο της Ελλάδας, η οποία είναι περιορισμένη», ανέφερε ο Πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ και απάντησε...

Ντάισελμπλουμ: Περιορισμένη η πρόοδος της Ελλάδας

«Θα συζητήσουμε για την πρόοδο της Ελλάδας, η οποία είναι περιορισμένη», ανέφερε ο Πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ και απάντησε αρνητικά στην ερώτηση αν περιμένει να επιτευχθεί κάποια λύση στην αποψινή συνάντηση που θα έχει με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, την Άνγκελα Μέρκελ, τον Φρανσουά Ολάντ, τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τον Μάριο Ντράγκι και τον Ντόναλντ Τουσκ.

«Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε» σημείωσε ο κ. Ντάισελμπλουμ ενώ ερωτηθείς για την ρευστότητα της Ελλάδας απάντησε:

«Είναι ευθύνη της ελληνικής κυβέρνησης αλλά, όπως γνωρίζετε, είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε την Ελλάδα βάση της συμφωνία στο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου».

«Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να διαμορφώσουμε ένα πακέτο το οποίο θα πρέπει να εφαρμοστεί τους προσεχείς τρεις μήνες. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, πρέπει να πιάσουμε δουλειά», υπογράμμισε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση