GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταδίκες για την απόπειρα εμπρησμού των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Ζακυνθίων

Με την καταδίκη των δύο εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων σε εξαγοράσιμες ποινές και την διατήρηση της αρχικής καταδίκης στον τρίτο που δεν εμφ...

Καταδίκες για την απόπειρα εμπρησμού των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Ζακυνθίων

Με την καταδίκη των δύο εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων σε εξαγοράσιμες ποινές και την διατήρηση της αρχικής καταδίκης στον τρίτο που δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, έκλεισε η αυλαία της πολύκροτης δίκης για την απόπειρα εμπρησμού των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Ζακυνθίων που στεγαζόντουσαν στο κτίριο του Ξενία, τον Σεπτέμβριο του 2007.

Με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών που εκδόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής καταδικάστηκαν οι Βασίλης Στεριώτης, πρώην προϊστάμενος των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Ζακύνθου και Νίκος Κωνσταντάκος, ταχυμεταφορέας, σε ποινή τεσσάρων ετών ο καθένας για την κατηγορία της συνέργειας και έξι μήνες ο καθένας για την κατηγορία της συμμετοχής σε συμμορία εγκλήματος, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο τρίτος των κατηγορουμένων, Αλβανός υπήκοος, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο με αποτέλεσμα να παραμείνει η αρχική καταδίκη των έξι ετών και φυγοδικεί.

Ο τέταρτος των κατηγορουμένων, πρώην Δήμαρχος Κων. Τσαγκαρόπουλος απεβίωσε τον Μάρτιο του 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση