GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σαμαράς στηρίζει την υποψηφιότητα των Φιλίππων

Άνθρωποι της πολιτικής σκηνής, των τεχνών και ακαδημαϊκοί, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση παρουσίασης της υποψηφιότητας των ...


Ο Σαμαράς στηρίζει την υποψηφιότητα των Φιλίππων

Άνθρωποι της πολιτικής σκηνής, των τεχνών και ακαδημαϊκοί, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση παρουσίασης της υποψηφιότητας των Φιλίππων Καβάλας για ένταξη του Αρχαιολογικού Χώρου στον Κατάλογο των Μνημείων της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.
Παρών ήταν ο τέως Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος βρέθηκε στο Ίδρυμα Θεοχαράκη, «συμβολικά, για να δείξω την υποστήριξή μου», όπως είπε προς τη δήμαρχο της Καβάλας. Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον οποίο συνόδευε ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, Νίκος Παναγιωτόπουλος, χαιρέτησε, μεταξύ άλλων, η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Αννα Μπενάκη Ψαρούδα.
Από την παρουσίαση δεν έλειπαν οι άλλοι τρεις βουλευτές του νόμου, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Ηλίας Ιωαννίδης και Αλεξάνδρα Τσανάκα, ενώ παραβρέθηκαν και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, η πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ρόδη Κράτσα, η βουλευτής του Ποταμιού, Χριστίνα Ταχιάου και η βουλευτής του ΚΚΕ, Ελένη Γερασιμίδου. Στην πρώτη σειρά της αίθουσας κάθισε ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Καλαντζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση