GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλιγάτορας εισέβαλε σε γήπεδο γκολφ – ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ

Έκπληκτοι οι παίκτες σε γήπεδο γκολφ, στο Englewood της Φλόριντα, όταν αντίκρισαν μπροστά τους έναν γιγάντιο αλιγάτορα, μήκους τεσσάρων μέτρ...

Αλιγάτορας εισέβαλε σε γήπεδο γκολφ – ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ

Έκπληκτοι οι παίκτες σε γήπεδο γκολφ, στο Englewood της Φλόριντα, όταν αντίκρισαν μπροστά τους έναν γιγάντιο αλιγάτορα, μήκους τεσσάρων μέτρων, να κόβει βόλτες στο πράσινο γρασίδι!

Ήταν η δεύτερη φορά μέσα στον μήνα που ο Γολιάθ, όπως τον ονόμασαν οι παίκτες του γηπέδου, κάνει αμέριμνος τον περίπατό του στην περιοχή, χωρίς να φαντάζεται τον τρόμο που σκορπίζει στους παρευρισκόμενους.

Οι παίκτες του γκολφ, ωστόσο, μπορεί να έχουν την δυνατότητα να ανέβουν στα αμαξίδια τους και να απομακρυνθούν, δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και για μια άτυχη χελώνα που βρισκόταν στο σημείο και την καταβρόχθισε ο Γολιάθ για πρωινό.

Γιγάντιος αλιγάτορας (ξανα)εισβάλλει σε γήπεδο γκολφ!

To club ανέβασε στην σελίδα του στο Facebook φωτογραφίες του τεράστιου αλιγάτορα οι οποίες έγιναν αμέσως viral στο διαδίκτυο.

 

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση