GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετά το κύπελλο ο ΠΑΟΚ θέλει και το πρωτάθλημα

Ο ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία το βράδυ της Κυριακής στη Σύρο κατακτώντας το πρώτο του κύπελλο στο βόλεϊ. Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη επικράτησε με ...

Μετά το κύπελλο ο ΠΑΟΚ θέλει και το πρωτάθλημα

Ο ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία το βράδυ της Κυριακής στη Σύρο κατακτώντας το πρώτο του κύπελλο στο βόλεϊ. Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη επικράτησε με 3-1 σετ του Ολυμπιακού στον τελικό και πήρε πανάξια το τρόπαιο. Οι πανηγυρισμοί για αυτή την τεράστια επιτυχία συνεχίζονται ακόμα με τους οπαδούς του «δικεφάλου του Βορρά» να αποθεώνουν τους θριαμβευτές κατά την επιστροφή τους στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

 

Καλμαζίδης: Μπορούμε και το πρωτάθλημα

Ο επόμενος στόχος του ΠΑΟΚ είναι το πρωτάθλημα, όπως δήλωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης στον «Real Fm 97,8» και την εκπομπή «Real Sports».

«Σίγουρα μπορούμε να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

 

Κουρνέτας: Δεν το έχω συνειδητοποιήσει

Ο Βασίλης Κουρνέτας, ο οποίος αναδείχθηκε MVP του τελικού και οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του κυπέλλου κόντρα στην πρώην ομάδα του, μίλησε στη ΝΕΡΙΤ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν έχει καταλάβει τι έγινε:

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει τίποτα αυτήν τη στιγμή. Το καλοκαίρι βρέθηκα με το ένα πόδι εκτός βόλεϊ. Ήρθε η πρόταση του ΠΑΟΚ. Νιώθω ιδιαίτερα στον ΠΑΟΚ. Έχουμε δεθεί πολύ. Νιώθω τυχερός που είμαι μέλος της. Είναι πολύ σημαδιακό το γεγονός ότι το πήραμε κόντρα στον Ολυμπιακό».

Για το που κρίθηκε ο τελικός: «Ο Ολυμπιακός κατεβαίνει πάντα ως φαβορί. Αν τον πιέσεις τον φέρνεις στα μέτρα σου. Δείξαμε χαρακτήρα. Έπρεπε να το κάνουμε γιατί ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με απίστευτο χαρακτήρα».

 

Συγχαρητήρια από Ιβάν Σαββίδη

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης έδωσε να δώσει τα συγχαρητήρια του στην ομάδα βόλεϊ για την κατάκτηση του κυπέλλου με γραπτή του δήλωση.

Αναλυτικά:

“Χθες ήταν μια μέρα περηφάνιας και δόξας για ολόκληρη την οικογένεια του ΠΑΟΚ!

Η ομάδα βόλεϊ κατόρθωσε αυτό που όλοι ονειρευόμαστε για το Σύλλογο και έγινε πηγή έμπνευσης για τον καθένα μας.

Θα ήθελα να τους συγχαρώ θερμά που αντιπροσωπεύουν τα χρώματά μας και τον Δικέφαλο Αετό στο υψηλότερο επίπεδο!

Τους εύχομαι να κατακτήσουν και το Πρωτάθλημα, το οποίο αξίζουν πέρα από κάθε αμφιβολία”!

Ιβάν Σαββίδης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση