GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λιτός βίος in England: Η δεύτερη κουζίνα πρόδωσε τον ηγέτη των Εργατικών Εντ Μίλιμπαντ...

Ο ηγέτης των Εργατικών Εντ Μίλιμπαντ ήλπιζε να προσελκύσει περισσότερες ψήφους όταν κάλεσε ένα συνεργείο τηλεόρασης στο σπίτι του. Αντ’ α...

Ο ηγέτης των Εργατικών Εντ Μίλιμπαντ ήλπιζε να προσελκύσει περισσότερες ψήφους όταν κάλεσε ένα συνεργείο τηλεόρασης στο σπίτι του. Αντ’ αυτού, οι αντίπαλοί του επωφελήθηκαν από την αποκάλυψη ότι ο «άνθρωπος του λαού» έχει δύο κουζίνες στο – αξίας 2 εκατομμυρίων λιρών – σπίτι του για να του επιτεθούν.

Λιγότερους από δύο μήνες πριν από τις βουλευτικές εκλογές στη Βρετανία, ο Μίλιμπαντ είναι αντιμέτωπος με τη χλεύη του δεξιού Τύπου της χώρας, ο οποίος καταγγέλλει ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ένας υποκριτής επειδή η προεκλογική του εκστρατεία βασίζεται στο σύνθημα ότι κατανοεί την εργατική τάξη.

«Αποκαλύφθηκε: Ο Eντι με τις δύο κουζίνες», είναι ο σημερινός τίτλος της εφημερίδας Sun του Ρούπερτ Μέρντοκ. Εδώ και καιρό η εφημερίδα αυτή περιπαίζει τον ηγέτη των Εργατικών, περιγράφοντάς τον σαν έναν κοινωνικά αδέξιο αριστερό σπασίκλα.

Η ύπαρξη της δεύτερης κουζίνας στο σπίτι του Μίλιμπαντ ήρθε στο φως της δημοσιότητας αφού ο ηγέτης των Εργατικών, η δημοτικότητα του οποίου είναι χαμηλότερη από αυτή του βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, συμφώνησε να δώσει μια συνέντευξη στο BBC μαζί με τη σύζυγό του Τζαστίν, η οποία παρουσίασε τον άνδρα της ως θύμα κακοηθών επιθέσεων από τα μέσα ενημέρωσης.

Η υπεράσπιση του βγήκε σε κακό...

Το ζευγάρι βιντεοσκοπήθηκε σε μια μικρή, απλή κουζίνα να πίνει τσάι, φορώντας κάζουαλ ρούχα.

Ο Τύπος αρχικά σχολίασε ότι η κουζίνα των Μίλιμπαντ είναι πολύ απλή. Ενας αρθρογράφος της εφημερίδας Daily Mail, που επίσης είναι σύζυγος ενός σημαντικού βουλευτή των Συντηρητικών και στενού συμμάχου του Κάμερον, ανέφερε ότι έμοιαζε με την κουζίνα ενός κομμουνιστικού μπλοκ κατοικιών, κάτι το οποίο αποδεικνύει ότι οι Μίλιμπαντ είναι «εξωγήινοι».

Αυτή η κατηγορία ώθησε έναν φίλο του ζευγαριού να τους υπερασπιστεί, λέγοντας ότι αυτή είναι η δεύτερη κουζίνα τους και ότι η κεντρική κουζίνα είναι «αξιαγάπητη», μια αποκάλυψη που έδωσε τροφή στον Τύπο.

Η «αμαρτία» του Μίλιμπαντ στα μάτια των επικριτών του είναι ακόμη μεγαλύτερη, καθώς ο ηγέτης των εργατικών συχνά επικρίνει τον Κάμερον ότι αδυνατεί να ταυτιστεί με τους πιο φτωχούς ψηφοφόρους και ότι ευθύνεται για την κρίση του αυξημένου κόστους ζωής στη Βρετανία.

«Προφανώς δεν υπάρχει κρίση κόστους ζωής για τον Μίλιμπαντ με τις δύο κουζίνες», δήλωσε ο Νάιτζελ Ανταμς βουλευτής των Συντηρητικών. «Είναι κάπως γελοίο να κάνει κήρυγμα στους ανθρώπους για τη φτώχεια από την έπαυλή του των 2 εκατομμυρίων», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση