GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Πανθρακικό

Να βγάλουν από το μυαλό τους τα άσχημα αποτελέσματα (με τελευταίο εκείνο κόντρα στον Πανθρακικό) και να αρχίσουν να σκέφτονται τη συνέχ...

Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Πανθρακικό Να βγάλουν από το μυαλό τους τα άσχημα αποτελέσματα (με τελευταίο εκείνο κόντρα στον Πανθρακικό) και να αρχίσουν να σκέφτονται τη συνέχεια και κυρίως τα πλέι οφ θέλουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Αν και το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο, δεν υπάρχει άλλη επιλογή εκτός του να κοιτάξουν μπροστά και να εμφανιστούν όσο το δυνατό καλύτεροι από εδώ και εμπρός.

Έτσι, δουλειά έπιασε την Κυριακή ο εργοφυσιολόγος της ομάδας, Γιώργος Ζιώγας, ο οποίος θα διαπιστώσει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών ώστε να τους δώσει συγκεκριμένο πρόγραμμα για να εμφανιστούν σε όσο το δυνατό καλύτερη κατάσταση.

Σε πρώτη φάση πάντως, δεν θα βρίσκονται όλοι οι παίκτες στη διάθεσή του αφού η Τούμπα αδειάζει λόγω υποχρεώσεων εθνικών ομάδων. Κρίστιαν Νομπόα, Ρόμπερτ Μακ έχουν αποχωρήσει ήδη, ενώ από Δευτέρα θα απουσιάζουν και Κάτσε, Ρατς, Αθανασιάδης αλλά και οι διεθνείς με τις «μικρές» εθνικές, Κωνσταντινίδης, Κουλούρης, Πόζογλου, Δεληγιαννίδης.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση