GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα αναπάντητα ερωτηματικά για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Με μεγάλη αγωνία αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για το θάνατο του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη στα Ιωά...

Τα αναπάντητα ερωτηματικά για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Με μεγάλη αγωνία αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για το θάνατο του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη στα Ιωάννινα.

Η σορός του άτυχου νέου βρέθηκε χθες σε δύσβατη περιοχή γύρω στα 800 μέτρα από την Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, όπου φοιτούσε ο 20χρονος φοιτητής από το Ρέθυμνο. Ένα ζευγάρι το οποίο είχε βγει με το αυτοκίνητό του στην περιοχή κόλλησε στην λάσπη και ενώ έψαχνε να βρει κάποιο ξύλο ώστε να μπορέσει να ξεκολλήσει το αυτοκίνητο βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Μάλιστα, η σορός βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη ενώ φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να έχει κατασπαραχθεί από ζώα στην περιοχή, πιθανότατα άγρια σκυλιά. Αμέσως έσπευσε στο σημείο ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη ο οποίος και επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για τον ανιψιό του.

Ωστόσο στην όλη υπόθεση υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Τα βλέμματα όλων βρίσκονται στραμμένα στα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης την οποία και θα δώσει το μεσημέρι στη δημοσιότητα ο καθηγητής ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης.

Χθες, ο κ. Βουγιουκλάκης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "υπάρχουν κάποια ευρήματα τα οποία περιμένω να επιβεβαιωθούν εργαστηριακά αύριο, κατά το μεσημέρι οπότε και θα γίνουν κάποιες ανακοινώσεις".

Ενδείξεις για αυτοκτονία

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό της αυτοκτονίας. Δίπλα στο άψυχο σώμα του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη βρέθηκε ένα μαχαίρι, ενώ στο δεξί του καρπό έφερε ένα βαθύ τραύμα. Με δεδομένο ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης ήταν αριστερόχειρας, το στοιχείο αυτό αποτελεί πιθανή ένδειξη αυτοχειρίας.

Σε περίπτωση που αυτό αποδειχθεί και επίσημα δεν αποκλείεται σύμφωνα με αστυνομικές πηγές να υπάρξει τις επόμενες ώρες εισαγγελική εντολή για τη διερεύνηση της υπόθεσης. Με λίγα λόγια ο εισαγγελέας θα ξεκινήσει τις έρευνες ξανά από το μηδέν ενώ θα κληθούν να καταθέσουν αρκετοί από τους συμφοιτητές τους κάποιοι από τους οποίους φέρονται να υπέβαλλαν τον άτυχο σπουδαστή σε καψώνια.

Η μαρτυρία "φωτιά"

Την ίδια ώρα τα αναπάντητα ερωτήματα παραμένουν. Εντύπωση προκαλεί μία μαρτυρία κατοίκου της περιοχής, η οποία όπως είπε είχε περάσει από το σημείο αρκετές φορές μαζί με τον σύζυγό της και δεν είχε δει τη σορό. Ωστόσο, αυτό που τούς είχε κάνει εντύπωση ήταν το γεγονός ότι στο σημείο που βρέθηκε η σορός υπήρχαν ίχνη από λάστιχα αυτοκινήτου.

Επίσης μεγάλα ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι σύμφωνα με τον πρώην αστυνομικό διευθυντή Ιωαννίνων το σημείο είχε ερευνηθεί δύο φορές τις προηγούμενες ημέρες αλλά δεν είχε εντοπιστεί τίποτα. Ο ίδιος μάλιστα απέδωσε την αδυναμία του εντοπισμού αφενός στο δύσβατο της περιοχής και αφετέρου στα εκπαιδευμένα σκυλιά της Αστυνομίας "τα οποία δεν ήταν και τόσο εκπαιδευμένα", όπως είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση