GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυρετός στην ΑΕΚ για το παιχνίδι της χρονιάς!

Ανάρπαστα έχουν γίνει τα μαγικά χαρτάκια για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη στο ΟΑΚΑ. ...

Πυρετός στην ΑΕΚ για το παιχνίδι της χρονιάς!

Ανάρπαστα έχουν γίνει τα μαγικά χαρτάκια για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα ηλεκτρονικά εισιτήρια εξαντλήθηκαν από την δεύτερη ημέρα της διάθεσής τους στο διαδίκτυο, ενώ ουρές σχηματίστηκαν από την αρχή της εβδομάδας στα εκδοτήρια του Ολυμπιακού Σταδίου.

Κανείς άλλωστε δεν μπορεί να παραγνωρίσει το γεγονός ότι για την ΑΕΚ είναι το παιχνίδι της χρονιάς, καθότι λόγω του υποβιβασμού της περιπέτειας του υποβιβασμού δεν είχε την ευκαιρία να διασταυρώει το ξίφος της με κάποια άλλη μεγάλη ομάδα.

Σημειώνεται ότι σήμερα έιναι η τελευταία ευκαιρία για όσους επιθυμούν να προμηθευτούν ένα εισιτήριο, καθώς τα τελευταία εναπομείναντα μαγικά χαρτάκια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ από τις 15.30 έως και τις 18.15, λίγα λεπτά δηλαδή πριν ξεκινήσει το παιχνίδι με την Ερμιονίδα.

Οι θύρες στις οποίες υπάρχουν μέχρι και αυτή τη στιγμή διαθέσιμα εισιτήρια είναι οι 24 και 26, αλλά και κάποιες ακόμα στο επάνω διάζωμα του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση