GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρηματιστήριο: Νέες απώλειες για το γενικό δείκτη

Ήπιες απώλειες κατέγραψε κατά τη σημερινή συνεδρίαση το Χρηματιστήριο Αθηνών, παρά το ανοδικό ξεκίνημα, με την αβεβαιότητα να παραμένει...

Χρηματιστήριο: Νέες απώλειες για το γενικό δείκτη

Ήπιες απώλειες κατέγραψε κατά τη σημερινή συνεδρίαση το Χρηματιστήριο Αθηνών, παρά το ανοδικό ξεκίνημα, με την αβεβαιότητα να παραμένει γύρω από τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους εταίρους για το ελληνικό πρόγραμμα.

Ο γενικός δείκτης έκλεισε στις 794,07 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,41%, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 69,6 εκατομμύρια ευρώ.

Ανάμικτο είναι την ίδια στιγμή το κλίμα στις ευρωπαϊκές χρηματαγορές, με τον FTSE 100 στο Λονδίνο να ενισχύεται κατά 0,90%, τον DAX στη Φρανκφούρτη να υποχωρεί κατά 0,15%, ενώ τον CAC 40 στο Παρίσι να καταγράφει απώλειες 0,19%.

Σημαντικά κέρδη καταγράφουν την ίδια στιγμή και οι τρεις κύριοι δείκτες της Γουολ Στριτ, που ενισχύονται σε ποσοστό άνω του 0,65%.

Η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου διαμορφώνεται στο 1,0616 (+0,65%).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση