GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οδύνη για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί να εξελίσσεται η τραγωδία με τον σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη. ...

Οδύνη για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί να εξελίσσεται η τραγωδία με τον σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή όλα τα στοιχειά οδηγούν στο γεγονός πως το επικρατέστερο σενάριο είναι πως ο 20χρονος έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του. Τα ερωτήματα για τους λόγους που οδήγησαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη σε αυτή την πράξη παραμένουν αναπάντητα και η οδύνη περισσεύει. Δείτε το βίντεο της ΝΕΡΙΤ.

1 σχόλιο

  1. Πάμε καλά……?

    Tην κατάργηση των φυλάκων Ύψιστης ασφάλειας στο Δομοκό ανακοίνωσε και επισήμως ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, όπως ζήτησαν οι αντιεξουσιαστές παιδιά του Σύριζα που κατέλαβαν την Νομική, δηλαδή ο Σύριζα, προκειμένου να εκπληρώσει τι ? στους τρομοκράτες και σε όλους εκείνους που το έγκλημα τους επέβαλε τον εγκλεισμό τους σε αυτές, και μετά αν αναρωτηθεί κάποιος και πει τι σχέση έχει ο Σύριζα με δαύτους θα τον πούνε τρελό.
    Ποιος άλλος θα τους έκανε τέτοια χάρη? Μόνο ο Σύριζα!!!!
    Και έρχεται και η υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου δηλαδή ο Σύριζα, και δηλώνει ότι θα δώσει στέγη σε όλους τους λαθρομετανάστες και οι οποίοι είναι όπως ξέρουμε κατά 90/100 μουσουλμάνοι, δηλαδή θα υποχρεώσει την Ελλάδα σε μια βαθιά υπόκλιση με την Τουρκία από πίσω διά τα περαιτέρω.
    Ποιος άλλος θα τους έκανε τέτοια χάρη? Μόνο ο Σύριζα!!!!
    Ποιος άλλος θα τους έκανε τέτοια ατιμία στην Ελλάδα?
    Μόνο ο Σύριζα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση