GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καραγκούνης: Η κυβέρνηση πρέπει να σοβαρευτεί

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή, για ...

Καραγκούνης: Η κυβέρνηση πρέπει να σοβαρευτεί

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή, για τα όσα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας στη Βουλή.

«Εμείς αυτό που δεν καταλάβαμε, είναι για πιο λόγο έγινε η χθεσινή συνεδρίαση. Από το αποτέλεσμα, καταλάβαμε ότι μάλλον έγινε για εσωκομματικούς λόγους του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως για να συσπειρώσει την κοινοβουλευτική ομάδα ο κ. Τσίπρας, ενόψει των δύσκολων μέτρων που θα κληθεί να ψηφίσει στη Βουλή. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε, σε μια συνεδρίαση που μας κάλεσε ο Πρωθυπουργός, υπήρχε μια συναινετική διάθεση. Εμείς προσήλθαμε στη Βουλή για να ενισχύσουμε την Εθνική προσπάθεια», σχολίασε αρχικά ο κ. Καραγκούνης και συνέχισε:

«Έχουν οι ίδιοι πει, ότι έχει να πάρει χρήματα η χώρα από τον Αύγουστο. Πως τα έχουμε βγάλει μέχρι σήμερα; Τα έχουμε βγάλει με τα χρήματα που αφήσαμε εμείς στα ταμεία και γι αυτό δεν έχουμε πάρει ούτε ευρώ. Έχουν πάρει χρήματα από όπου έχουν βρει».

«Εγώ νομίζω ότι θα πρέπει στην κυβέρνηση πραγματικά να σοβαρευτούν. Χθες, μας έβλεπε όλη η Ευρώπη. Υπήρχε μια διάθεση συναινετική από όλα τα κόμματα και είδαμε έναν πρωθυπουργό και μια κυβέρνηση να αναλώνει το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του, να επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία», πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση