GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ο Σαμαράς υποτιμά τη νοημοσύνη του λαού και των βουλευτών του"

«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλάνε για σχοινί. Ούτε η σημερινή ηγεσία της ΝΔ να παριστάνει τον τιμητή. Το ποιος ευτέλισε τ...

«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλάνε για σχοινί. Ούτε η σημερινή ηγεσία της ΝΔ να παριστάνει τον τιμητή.
Το ποιος ευτέλισε την έννοια της λέξης "κυβέρνηση" με τους Μπαλτάκους και ποιος υποτιμούσε κατάφωρα τη νοημοσύνη των πολιτών, λέγοντας για τρία χρόνια ψέματα, με χαρακτηριστικά παραδείγματα την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ που δήθεν ερευνούσαν, αλλά και το περίφημο "success story", τα έκρινε μόλις πριν από δύο μήνες με την ψήφο του ο ελληνικός λαός.

Και τούτο παρά τους εκβιασμούς και τη γιγάντια επιχείρηση κατατρομοκράτησής του από τη σημερινή ηγεσία της ΝΔ» αναφέρει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη σε δήλωση-απάντησή της «στο non paper της ΝΔ σχετικά με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο».

«Το κωμικοτραγικό είναι ότι, σαν άλλος Βουρβόνος που εποφθαλμιά να επανέλθει στην εξουσία, ο κ. Σαμαράς συνεχίζει να υποτιμά τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού, αλλά και αυτών ακόμη των βουλευτών του. Και δυστυχώς κάνει κάθε τι για να υπονομεύει όχι μόνο την κυβέρνηση, αλλά την ίδια τη χώρα» καταλήγει στη δήλωσή της, η κ. Χρυσοβελώνη.

Το «non paper» στο οποίο απαντά η κ. Χρυσοβελώνη δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα «enikos.gr» και σύμφωνα με τη δημοσίευση, αναφέρεται σε «τέσσερα ψέματα που είπε η κυβέρνηση την τελευταία εβδομάδα», ενώ κατηγορεί κυβερνητικά στελέχη ότι «άλλα λένε στο εξωτερικό και άλλα στο εσωτερικό», πως «υπονομεύουν το διεθνές κύρος της χώρας στον βωμό του λαϊκισμού», έχουν τοποθετήσει τη «δεοντολογία στο περιθώριο» και ότι «υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση