GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χριστοφιλοπούλου: Συναλλαγές με συνδικαλιστές και ράβε - ξήλωνε

Για άλλη μια φορά γινόμαστε θεατές συναλλαγών κ. Κοτσυφάκη - Υπουργείου Παιδείας: η ΟΛΜΕ, δια του προέδρου της, ήταν αυτή που με επιστο...

Χριστοφιλοπούλου: Συναλλαγές με συνδικαλιστές και ράβε - ξήλωνε

Για άλλη μια φορά γινόμαστε θεατές συναλλαγών κ. Κοτσυφάκη - Υπουργείου Παιδείας: η ΟΛΜΕ, δια του προέδρου της, ήταν αυτή που με επιστολή της ζητούσε την κατάργηση της διάταξης που ορίζει τον τρόπο αναπλήρωσης των χαμένων διδακτικών ωρών. Το συμπέρασμα είναι ότι το Υπουργείο υιοθετεί και εξυπηρετεί πλήρως όλα τα συνδικαλιστικά αιτήματα: από την τράπεζα θεμάτων, τον τρόπο επιλογής διευθυντών, την κατάργηση των προτύπων και τώρα το ενιαίο και αδιατάρακτο των πασχαλινών διακοπών! 

Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εισηγήτρια Κ.Τ.Ε Παιδείας ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου σχετικά με το έγγραφο που απέστειλε το ΥΠΟΠΑΙ στις σχολικές μονάδες με θέμα: «Ενημέρωση για προώθηση νομοθετικής ρύθμισης σχετικά με την αναπλήρωση διδακτικών ωρών στο Γυμνάσιο και στο Γενικό Λύκειο». 

Ο κα Χριστοφιλοπούλου αναφέρει ότι η τακτική του ράβε - ξήλωνε συνεχίζεται στο Υπουργείο Παιδείας, τη στιγμή που οδεύουμε προς το τέλος του σχολικού έτους. Με έγγραφό του το Υπουργείο ενημερώνει ότι προτίθεται να τροποποιήσει τη διάταξη, σύμφωνα με την οποία οι απώλειες των διδακτικών ωρών που προκύπτουν από καταλήψεις άνω των τριών ημερών, αναπληρώνεται κατά το χρονικό διάστημα των διακοπών του Πάσχα. 

Πρόκειται για λογική επιβράβευσης των καταλήψεων από μειοψηφίες, εις βάρος του εκπαιδευτικού έργου και της πλειοψηφίας των μαθητών υπογραμμίζει η κα Χριστοπούλου ενώ κλείνει την ανακοίνωση της τονίζοντας ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας δείχνει να εργάζεται αποκλειστικά  για την εξυπηρέτηση της εκλογικής της πελατείας και όχι για την ποιότητα του εκπαιδευτικού έργου και την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση