GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέρκελ για Τσίπρα: Αυτός θα τρέξει και εγώ θα πληρώσω - ΒΙΝΤΕΟ

Για τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε στην κοινοβουλευτική της ομάδα η Άνγκελα Μέρκελ. Η Γερμανίδα Καγκελάριος ανέφερε στους βουλευτές...

Μέρκελ για Τσίπρα: Αυτός θα τρέξει και εγώ θα πληρώσω - ΒΙΝΤΕΟ

Για τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε στην κοινοβουλευτική της ομάδα η Άνγκελα Μέρκελ.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος ανέφερε στους βουλευτές του κόμματός της ότι συμφώνησε με τον κ. Τσίπρα πως θα τηρήσουν διακριτικότητα σε αυτά που ειπώθηκαν μεταξύ τους και θα πει πάρα πολύ λίγα πράγματα. 

Ο κ. Τσίπρας πρέπει να τρέξει τώρα για το πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων και εμείς θα τρέξουμε όταν γίνει αυτό για να του δοθεί ένα μέρος της δόσης, είπε η κυρία Μέρκελ, όπως μετέδωσε το STAR.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός και η Γερμανίδα Καγκελάριος συζήτησαν περισσότερο για τον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνούν. Η κυρία Μέρκελ ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση όχι μόνο να ενημερώνει το Βερολίνο αλλά και να συζητά τόσο μαζί του όσο και με τους θεσμούς. 

Σύμφωνα με το STAR, του επισήμανε ότι το ΔΝΤ όταν πηγαίνει και στο Βερολίνο κάνει φύλλο και φτερό τα συρτάρια των υπουργείων . 

Η κυρία Μέρκελ ζήτησε να μάθει ποια είναι τα εσωτερικά περιθώρια της κυβέρνησης και μίλησε για τα δικά της περιθώρια έχοντας στο νου της ένα τρίτο πρόγραμμα αλλά σε αυτό το σημείο, γερμανικές πηγές αναφέρουν, ότι η ελληνική πλευρά δεν θέλησε να πάρει θέση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση